ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Počela prodaja Galaxy Note 7 Fan Edition

Samo 5 dana nakon predstavljanja počela je prodaja modela Galaxy Note 7 FE a cena uređaja u Južnoj Koreji je 611$. Inicijalna količina koja je spremljena za prodaju u Južnoj Koreji je 400.000 komada.

Kao što smo već pisali Note 7 Fan Edition je prepravljen model koji je povučen sa tržišta zbog problema sa baterijom. Nekoliko stvari je izmenjeno na modelu Note 7 FE u odnosu na prvi model.

Note 7 FE će imati Andorid Nougat za razliku od prvog modela koji je dolazio sa Android Marshmallow 6.0 verzijom. Ako se uzme u obzir da je prvi model povučen iz prodaje zbog problema sa baterijom očekivano je bilo da će baterija na novom modelu biti promenjena pa Note 7FE ima bateriju kapaciteta 3200mAh za razliku od prve verzije gde je uređaj dolazio sa baterijom kapaciteta 3500 mAh.

Telefon se za sada prodaje samo u Južnoj Koreji preko tri operatera ali se očekuje da uskoro krene prodaja i na ostalim tržištima.

Ono što je mnoge zanimalo je kolika će cena biti izmenjenog modela. Cena od 611$ je za 30% niža od cene po kojoj se prodavala prva verzija uređaja. Dosta korisnika je mislilo da će cena biti znatno niža. Da li je odluka kompanije Samsung o ceni uređaja ostaje da se vidi po rezultatima prodaje.

Eksplozije Galaxy Note 7 Samsung će koštati 5,3 MILIJARDE DOLARA

Mobilnisvet.rs

Proizvođači Samsung Vesti
Prethodni članak
Ovog leta pametno spakujte svoj telefon
Sledeći članak
Uporedni test brzine OnePlus 5 i Galaxy S8+
test