ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

OnePlus tvrdi da je 5T model najbrži smartphone na tržištu

OnePlus je predstavio svoj novi model koji nosi oznaku 5T. Već je poznato da model OnePlus 5 spada među brže telefone na tržištu, ali je imao jedan veliki nedostatak u odnosu na konkurenciju – dizajn.

Bluboo predstavio model S8+ odličan dizajn za neverovatnu cenu!

Ako bi se gledao samo dizajn uređaja OnePlus 5 je dosta zaostajao za konkurencijom i novim trendom koji je postavljen ove godine. Većina ovogodišnjih flagship uređaja poseduje ekrane koji skoro da nemaju ivice (LG G6, Galaxy S8, Note 8, iPhone X…).

Novi model OnePlus 5T je ispravio ovaj nedostatak i sada kompanija ima konkurentan uređaj kako po performansama tako i po dizajnu.

Kada su performanse u pitanju OnePlus 5T poseduje Snapdragon 835 sa 6GB ili 8GB RAM memorije. Iako je iu pitanju ista kombinacija kao kod modela OnePlus 5, kompanij tvrdi da na tržištu trenutno ne postoji brži smartphone. Ono što je interesantno u ovoj izjavi je da nije rečeno da ne postoji brži android smartphone već samo smartphone, dakle OnePlus smatra da je model OnePlus 5T brži i od novog modela Apple iPhone X.

Nova Android funkcija prijavljuje aplikacije koje troše bateriju

Naravno ovu tvrdnju je trenutno teško proveriti, ali smo sigurni da će se vrlo brzo pojaviti testovi uređaja pa ćemo videti i rezultate.

Mobilnisvet.rs

Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Otkriven način punjenja pametnih telefona pomoću svetla
Sledeći članak
Naočare pomažu daltonistima da vide boje!
test