ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Nove opcije za WhatsApp – YouTubeVideo

Aplikacija WhatsApp trenutno testira novu opciju koja je vezana za prikazivanje YouTube videa u okviru poruka. Opcija će korisnicima omogućiti da kad im neko pošalje link ka YouTube videu mogu direktno iz aplikacije pogledati video bez potrebe za pokretanjem dodatnih aplikacija.

Takođe nova opcija omogućava korisnicima da zumiraju video, kao i da ga puste u full-screen modu. Ukoliko se tokom prikayivanja video promeni kontak sa kojim se dopsijemo.

Opcija se trenutno testira za iOS operativni sistem, a podržani uređaji će navodno biti od iPhone6 modela pa nadalje. Nema još uvek informacija o dodavanju ove opcije za Android i Windows operativne sisteme.

Ukoliko testiranje opcije prođe dobro korisnici iOS-a mogu je uskoro očekivati kroz nadogradnju na svojim uređajima. Naravno očekuje se da se nakon promena na iOS verziji ova opcija pojavi i na Android uređajima.

Slanje fajlova i slika boljeg kvaliteta preko WhatsApp

Mobilnisvet.rs

Aplikacije iOS Vesti
Prethodni članak
Xiaomi radi na novom uređaju iz srednje klase
Sledeći članak
Korišćenje mobilnog telefona tokom vožnje automobila (VIDEO)
test