ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Nova Nokia 3310 će imati slične karakteristike kao Nokia 150

Možda ste načuli da će Nokia prikazati ovu verziju svog legendarnog modela 3310 na ovogodišnjem kongresu u Bareseloni, ali osim informacije da će biti predstavljena nova verzija ništa drugo nismo znali do sada, vezano za karakteristike novog uređaja.

Jedina informacija o kojoj se spekulisalo je da će imati sličan oblik sa svojim prethodnikom kao i da će imati isti ili veći displej koji će kod novog modela biti u boji.

Poslednje informacije koje su se pojavile su da će nova Nokia 3310:

  • raditi na S30+ platformi
  • imati kolor displej
  • biti dostupna u nekoliko boja
  • imati maske koje se lako menjaju

Jedna od stavki koja nas je podsetila na model od pre 17 godina su svakako maske koje se lako menjaju, to je bila jedna od mnogih prednosti Nokia 3310 u odnosu na konkurente iz tog perioda.

Nova Nokia 3310 će biti kombinacija svog prethodnika i aktuelnog modela Nokia 150

Takođe nasleđena platforma od trenutno aktuelnog modela Nokia 150 sa informacijom da će imati zajedničke crte u dizajnu su nam svakako podigle nivo nestrpljivosti do početka kongresa u Barseloni   26. februara.

Ono što nas svakako fascinira je činjenica da za ovim modelom vlada veliko interesovanje, a da je jedan od retkih modela čije se fotografije nisu pojavile nedeljama pre predstavljanja što inače nije slučaj sa većinom proizvođača. Samo smo na dan pre početka kongresa a još uvek nema ni jedne slike u javnosti.

Pročitajte o prvom pametnom Nokia telefonu HMD kompanije

Nokia brend odnosno njen sadašnji vlasnik HMD definitivno je uspeo da zainteresuje korisnike novim modelom iako se radi o “feature” telefonu. Možda u tome i jeste “caka”, možda su korisnici zasićeni “flagship” modelima, utrkivanjem u performansama i ponekad bespotrebnim opcijama. Možda će telefon ponovo početi da se koristi za ono za šta je mobilni telefon i izmišljen, mada je to malo verovatno  da će se ikada desiti. Mislimo da je ovde u pitanju samo nostalgija za telefonom koji smo nekada svi voleli.

U jedno smo sigurni, ukoliko novi model 3310 bude imao iste performanse kao njegov prethodnik, napraviće pravu pometnju na tržištu “feature” telefona.

Mobilnisvet.rs

Nokia Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Aplikacija oživljava srpsku umetnost
Sledeći članak
YouTube spremio poklon, uskoro ćete ga dobiti
test