ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Nokia spremila nešto posebno za sajam u Barseloni!

Informacije o Nokia uređajima su se pojavljivale u proteklih nekoliko meseci, međutim ljubitelje Nokia telefona ništa nije zainteresovalo kao poslednja izjava koju je direktor HMD Global Juho Sarvikas objavio na tviteru:

“Izvinite zbog tišine. Bio sam super zauzet planiranjem MWC2018. Očekujte da bude fenomenalno”

Kao što smo već pisali uređaji koji bi mogli da budu predstavljeni na ovogodišnjem sajmu u Barseloni su Nokia 4, Nokia 6 (2018), Nokia 7 kao i 4G verzija uređaja 3310. Takođe postoje indicije da bi takođe u Barseloni mogli da budu predstavljeni Nokia 8 (2018) kao i Nokia 9.

Nokia Steel smartwatch je trenutno na sniženju

Na prošlogodišnjem sajmu Nokia je privukla svu pažnju posetilaca modelima 3,5,6 kao i modelom 3310. Korisnici su svakako bili uzbuđeni što se Nokia vraća u trku pa su im i ovi modeli privukli pažnju iaoko ne spadaju u uređaje vrhunskih performansi. Međutim ako se uzme u obzir uzbuđenje Sarvikasa, lako je moguće da će na ovogodišnjem sajmu Nokia predstaviti neki od flagship modela. Da li će ovogodišnjim modelima Nokia opet ukrasti pažnju ostalim izlagačima, videćemo uskoro.

Mobilnisvet.rs

Nokia Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Google i Huawei šalju SMS u prošlost
Sledeći članak
Xiaomi će nadograditi 40 uređaja na MIUI 9
test