ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Nokia Sirocco nam ponovo dolazi kao Nokia 8 Sirocco!

HMD je rešio da oživi još jedan Nokia model koji je bio jako primećen. U pitanju je Scirocco, model je nosio oznaku 8800 Scirocco a u trenutku kada je plasiran na tržište bio je najskuplji Nokia model.

HMD je rešio da nakon 3310 modela pdomladi i model Scirocco. Najverovatnije na sajmu u Barseloni će predstaviti model koji će se zvati Nokia 8 Scirocco. Model koji će biti predtsvaljen na sajmu u Barseloni će zapravo biti poboljšana verzija modela Nokia 8. Od poboljšanja očekuju se Snapdragon 835 čipset, OLED ekran, Dualna glavna kamera 12Mp i 13MP i dualna prednja kamera. Dizajn samog uređaja će očigledno biti isti kao kod prošlogodišnjeg modela Nokia 8.

Nokia sprema model sa pet objektiva

Inače model 8800 Scirocco bio je poznat po premium materijalama od koji je bio napravljen. Kućište je bilo od nerđajućeg čelika a staklo preko ekrana je bilo safirno. Takođe uz uređaj je dolazila kožna futrola kao i stoni punjač koji je takođe bio od nerđajućeg čelika. Sve u svemu telefon Nokia 8800 Scirocco je ostao upamćen i nakon više od 10 godina.

Nokia spremila nešto posebno za sajam u Barseloni!

Pisali smo već kako je Nokia najavaila da priprema nešto posebno za sajam u Barseloni, i prilično smo sigurni da su mislili na ovaj model.

Mobilnisvet.rs

Nokia Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Samsung i Qualcomm proširuju saradnju
Sledeći članak
Huawei P11 ili P20 – poznat datum predstavljanja novih premijum modela!
test