ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Nokia 3, 5 i 6 stižu u Evropu

Foto: GSMarena

Prvi Android Nokia uređaji stižu sutra, 6. juna, u Finsku. Međutim iako je najavljeno da će se uređaji pojaviti u zemlji odakle i potiče sam brend, cene još uvek nisu poznate.

Isti izveštaj koji navodi ovu informaciju takođe  navodi i da će uskoro Nokia stići i na ostala tržišta. Kako se navodi Nokia stiže na Filipine 8. juna, a 10. juna u Vijetnam. Takođe, Nokia je već poslala pozivnice za događaj koji je zakazan 13. juna u Indiji pa se pretpostavlja da će uskoro početi prodaja i u Indiji.

Ako uzmemo u obzir da je iz kompanije HMD, koja stoji iza Nokia brenda, ranije bilo saopšteno da će prodaja krenuti u istom trenutku na svim tržištima, možemo zaključiti da će se Nokia vrlo brzo i kod nas pojaviti u prodaji.

Nokia 3310 je stigla kod nas! Da li znate njenu cenu?

Inače, sva tri uređaja će imati Android Nougat operativni sistem, a kao što je HMD ranije potvrdio svi uređaji će dobiti nadogradnju na Android O čim on postane dostupan.

Mobilnisvet.rs

Nokia Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Uporedni test izdržljivosti nova Nokia 3310 protiv starog modela. (VIDEO)
Sledeći članak
LG sprema dve nove verzije LG G6 telefona
test