ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Nokia 2 skromne karakteristike po pristupačnoj ceni!

Nakon događaja od pre nekoliko dana kada je HMD predstavio novi android model Nokia 7 ostala su još svega dva modela koja se očekuju u narednim mesecima.

Dva modela koja će se sigurno pojaviti spadaju u dve potpuno suprotne cenovne kategorije. Nokia 9 uređaj će biti sledeći HMD flagship dok će Nokia 2 biti najjeftiniji model koji očekujemo od proizvođača HMD.

Nokia 9 se pojavila u novom videu!

Jedan od većih distributera na Američkom tržištu B&H je na kratko prikazao Nokia 2 model sa cenom na svom sajtu. Očigledno je da će Nokia 2 dual sim moći da se kupi u americi po ceni od 99$. Uređaj će se proizvoditi u dve boje za sada i to u beloj i crnoj.

Što se specifikacije tiče, Nokia 2 će posedovati Snapdragon 212 čipset u kombinaciji sa 1GB RAM memorije. Baterija koja će napajti uređaj je kapaciteta 4000mAh. Ekran je dijagonale 4,5 inča i uređaj će se pojaviti sa Android Nougat 7.1.1 verzijom.

Mobilnisvet.rs

Nokia Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Samsung Galaxy S9 će imati opciju koju nemaju Note ni iPhone X
Sledeći članak
Test izdržljivosti Google Pixel 2
test