ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Najveća 4G mreža od sada i za Vip pripejd korisnike

Vip 4G mreža koja omogućava veoma brz prenos podataka na mobilnim uređajima sada je dostupna i svim novim i postojećim pripejd korisnicima ovog operatera.

Postojeći pripejd korisnici svoje SIM kartice mogu besplatno da zamene za 4G kartice u svim Vip centrima širom Srbije.

U pitanju je najveća mreža četvrte generacije u Srbiji, jer je Vip nedavno pustio u rad svoju 900. 4G baznu stanicu a do kraja ove godine će brzim širokopojasnim mobilnim internetom pokriti više od 70 gradova i manjih mesta sa ukupno 1.000 baznih stanica na ovoj tehnologiji.

Pored toga, svi novi Vip pripejd korisnici dobijaju besplatan internet za korišćenje Vibera i Facebook Messengera, u trajanju od godinu dana tako da ne treba da brinu o trajanju kredita dok koriste omiljene aplikacije za dopisivanje. Postojeći korisnici ovu promociju mogu da aktiviraju putem broja *123#.

Nova Vip pripejd promocija traje do 31. januara 2017. godine. Više informacija na www.vipmobile.rs, 060/1234 i u Vip centrima širom Srbije.

Operateri VIP
Prethodni članak
Mobilni Svet oglasi
Sledeći članak
Telenor je obogatio svoju ponudu novim HTC telefonom!
test