ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Najpovoljnije fitnes narukvice na tržištu

Fitnes narukvice sa osnovnim funkcijama mogu da budu jako korisna stvar. Iako neki proizvođači imaju poprlično visoke cene, na tržištu postoji veliki izbor narukvica koje su sa displejem ili bez ali im je zajedničko da im cena ne prelazi 60 eura.

Xiaomi Mi Band 2

Od sada već poznatog kineskog proizvođača XioaMi nam dolazi narukvica koja se zove Band 2. Ova narukvica nema displej ali zato prati vreme, otkucaje srca i korake. Osim toga narukvicu će vibrirati kada vam telefon zvoni ili kada vam stigne tekstualna poruka. Dakle ova narukvica nam nudi osnovne opcije jedne fitness narukvice ali ne postoji uređaj koji je pristupačniji a koji nudi veći broj opcija.

Smartwatch neprecizni u računjanju potrošenih kalorija!

Opcije: Brojač koraka, praćenje sna, otkucaji srca, notifikacije

Cena: 32 $ na sajtu amazon.com

Amazfit Arc

Osnovna prednost ovog uređaja je trajanje baterije. Uređaj poseduje veliki broj opcija za praćenje međutim osnovna mana mu je nedostatak detaljnih analiza prikupljenih podataka. Ali ako se uzme u obzir cena ovo je i dalje uređaj koji ima odličan odnos cene i kvaliteta.

Opcije: Otkucaji srca, brojač koraka, praćenja sna, utrošene kalorije, pređena distanca.

Cena: 49,99$ a sajt je moguće poručiti na linku amazon.com 

Misfit Flash

Misfit Flash je zaista interesantan uređaj koji je napravljen od plastike za razliku od Misfit Shine gde je pretežni materijal korišćen u izradi aluminijum. Prednost ove narukvice je sto poseduje zamenljivu bateriju koja inače traje 6 meseci. Osim toga narukvicu možete nositi bilo gde pa čak i na članku noge. Uređaj će pratiti vašu aktivnost a čak će napraviti razliku da li vozite biciklu ili plivate. Može se naći u dosta različitih boja.

Apple dominantan u prvom kvartalu na smartwear tržištu!

Opcije: Brojač koraka, merenje distance, ppraćenje sna, pametno dugme

Cena: 21,29$ na linku amazon.com

Misfit Flare

Još jedan uređaj proizvođača Misfit nazvan Flare. Prednost ovog uređaja su njegove dimenzije. Uređaj je lagan i mali, pa tako neće skretati pažnju ni vama a ni okolini. Težak je svega 8,5g. Mana u odnosu na prethodni model je što je skuplji i ne prikazuje vreme.

Opcije: Brojač koraka, merenje distance, praćenje sna, smart dugme

Cena: 49,99$ i trenutno se prodaje samo na tržištu SAD-a.

Withings Go

Praćenje koraka, pređenje distance, kalorija kao i praćenje sna svrstava ovaj uređaj u jedan od boljih u ponudi. Osim toga uređja možete nositi zakačen na odeću ili oko zglobu ruke. Uređaj je vodootporan do 5 atmosfera što je otprilike 50m dubine pa ga možete nositi sa sobom i na plivanje. Takođe pposeduje opciju da automatski prepozna kada plivate ali vam meri samo vreme trajanja dok ste u vodi i potrošene kalorije. Uređaj inače proizvodi dobro poznati proizvođač Nokia.

Opcije: Brojač koraka, praćenje sna, potrošnja kalorija, praćenje plivanja.

Cena: 41,95$ na linku amazon.com

Polar Loop 2

Uređaj Loop 2 proizvođača Polar je dobio osnovne funkcije smartwatch satova ali je i kvalitet izrade poboljšan. Osim toga uređaj poseduje i notifikacije koje su dostupne Androdi i iOS korisnicima. Dakle Loop 2 će prikazivati notifikacije za pozive, poruke i podsetnike iz kalendara osim što će vam meriti pređenu distancu, kalorije, korake. Uređaj će čak i blago zavibrirati ukoliko dugo sedite.

Novi Apple watch nam možda donosi revoluciju – merenje nivoa šećera u krvi!

Opcije: Pređena distanca, brojač koraka, potrošene kalorije, praćenje sna.

Cena: 49,50$ na amazon.com

Fitbit Zip

Ovaj uređaj kompanije Fitbit ima najmanje opcija od svih koje imaju u prodaji ali i dalje može biti jako koristan. Uređaj vam ne može prikazati nadmorsku visinu koju ste prešli ali će vam precizno prikazati sve one osnovne parametre koji su uglavnom interesantni. Osim toga uređaj poseduje mogućnost bežične sinhronizacije tako da je idealan za korisnike koji žele jednostavne uređaje.

Pojavio se nacrt novog Fitbit smart sata

Opcije: Brojač koraka, pređena distanca, utrošene kalorije

Cena: 59,95$ na amazon.com

Goqii

Goqii je verovatno uređaj koji se najviše razlikuje od ostalih koje smo naveli. Ima sve funkcije kao i ostale narukvice, prati korake, distancu, koliko ste aktivni i kako spavate. Osim toga ima i osnovne notifikacije i podršku za WhatsApp. Ono što ga izdvaja je što kada kupite ovu narukvicu dobijate besplatne savete narednih 3 meseca kako da napredujete i sve to od pravog fitnes trenera. Trener dobija podatke sa vašeg sata i na osnovu toga vam daje savete kako bi ste mogli da poboljšate svoju kondiciju.  Takođe na svakih 390 koraka dobijate Karma poene (inspiracija pronađena u Gandijevom putovanju od 390km) koje možete iskoristiti za donaciju za razne ciljeve.

Opcije: brojač koraka, pređena distanca, savetovanje u treningu

Cena: 49$ gde je uključeno i savetovanje trenera u trajanju od 3 meseca.

Narukvica se može poručiti i preko linka na amazon.com

Archon Touch

Uređaj je trenutno dostupan samo na tržištu UK. Uređaj ima vrlo pristupačnu cenu u odnosu na to šta sve nudi od opcija. Uređaj će meriti od koraka, kalorija pa sve do trajanja sna. Osim toga Archon Touch poseduje displej na kome dobijate sve informacije koje su vam potrebne a na displeju će se prikazivati i poruke i pozivi. Mana uređaja je dizajn koji nije baš za pohvalu ali njegove sposobnosti i cena ostavljaju dizajn u drugom planu.

Opcije: Brojač koraka, distanca, mernje kalorija, notifikacije

Cena: 34,99£

Mobilnisvet.rs

 

Pametni satovi Smart Wear Vesti
Prethodni članak
Facebook potpuno promenio aplikaciju za mobilne
Sledeći članak
IT znalci koriste baš ovu aplikaciju, počnite i vi
test