ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Najave za 2019. godinu od kompanija Sony, Xiaomi i mnogih drugih – 5G telefoni

Foto:9to5google

Qualcomm je sve aktivniji kada su najave 5G konekcije u pitanju. Kompanija će obezbediti Snapdragon X50 modeme koji podržavaju novi standard i  biće dostupni za 18 proizvođača kap što su HMD Global, Asus, Fujitsu, HTC, LG, Sony, Oppo, Xiaomi, Sharp, Vivo, i ZTE.

Proizvođači imaju u planu da komercijalizuju 5G mobilne uređaje do 2019. godine. Samsung je prošle nedelje sa Qualcommom potpisao ugovor o saradnji, a primećuje se dana listi nedostaje jedan veliki proizvođač – Apple.

Samsung i Qualcomm proširuju saradnju

Qualcomm je istakao da će i provajderi poput AT&T, Orange, China Mobile, SK Telecom, Verizon i Vodafone, obaviti testove za 5G NR standard kako bi optimizovali svoje mreže.

Qualcomm planira da tokom MWC 2018 sajma održi demonstraciju na kojoj će Snapdragon X50 5G modem ostvariti brzinu skidanja podataka od nekoliko gigabita u sekundi. Prema navodima Qualcomma 5G bi mogao doneti poboljšani mobilni protok na uvek povezane računare, VR i AR uređaje.

Pojavile su se prve fotografije Meizu 15 Plus uređaja!

Mobilnisvet.rs/GMSArena

Proizvođači Vesti
Prethodni članak
WhatsApp testira opciju digitalnog plaćanja
Sledeći članak
Facebook ima preko 200 miliona lažnih profila
test