ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Motorola predstavila Polaroid štampač za Moto Mod

Prošlog meseca pojavila se vest kako Motorola priprema štampač kao dodatak za svoje mobilne telefone. Nije dugo prošlo od prve infromacije i štampač je zvanično i predstavljen.

Od ove nedelje Polaroid Insta-Share štampač će biti dostpan kupcima. Štampač se povezuje na kompatibilne Motorola telefone. Uređaj je jednostavan za korišćenje i omogućava štampanje fotografije koja uslikana, ili štampu fotografija koje imate u galeriji. Takođe moguće je i štampanje fotografija sa Facebook-a, Instagram-a ili Google Photos-a.

Fotografije je moguće pre štampanja obraditi uz pomoć filtera ali i dodati im recimo tekst. Štampač koristi ZINK papir (Zero INK) i za štampu se ne koristi mastilo. Papir je samolepiv pa je fotografiju nakon štampanja moguće zalepiti na bilo koju podlogu. Dimenzije fotografija su 2×3 inča.

Fujifilm SP-3 SQ printer za mobilne telefone!

Ideja koju je Motorola imala sa ovakvim štampačem je svakako interesantna. Međutim nije nam jasna samo jedna stvar a to je cena. Uređaj će koštati 200$. Cena bi možda i bila odgovarajuća da se uređaj od istog proizvođača ne prodaje na Amazonu za 104$. Jedina razlika je što se uređaj od 104$ povezuje na bilo koji samrtphone preko Bluetooth ili NFC tehnologije.

Tako da ako želite da nabavite ovakav uređaj čak iako imate neki od Motorola telefona preporučujemo da posetite link na amazon.com

Mobilnisvet.rs

Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Facebook konačno izbacuje omraženu opciju!
Sledeći članak
Google Maps: Promene su stigle u Srbiju!
test