ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Moto X4 stiže u četvrtom kvartalu ove godine

Izgleda će se do kraja godine pojaviti prvi telefon koji nije proizveo Google a koji će potpuno podržavati Fi MVNO servis kompanije Google. Predstavljanje uređaja se predpostavlja da će biti u poslednjem kvartalu ove godine.

Osim informacije kada možemo očekivati uređaj na tržištu pojavile su se i informacije vezane za karakteristike uređaja. Navodno će uređaj pokretati čipset Snapdragon 630. Ranije su se pojavile informacije da će uređaj pokretati Snapdragon 660 međutim izgleda je informacija bila netačna. Snapdragon 630 je osmojezagrni procesor sa brzinom od 2,2Ghz. Takođe izgleda nije istinita ni prvobitna tvrdnja o bateriji, prva informacija je bila da će baterija imati kapacite 3800mAh međutim sada se navodi da je baterija ipak kapaciteta 3000mAh.

Dobre novosti su vezane za kameru jer će navodno Moto X4 imati dualnu kameru od 12 i 8 Mpix, kao i to da će uređaj posedovati 4GB RAM memroije u kombinaciji sa 64GB memorije za skladištenje podataka koja je proširiva.

Joše jedna odlična stvar je sertifika IP68 koji će uređaj posedovati a koji garantuje da je uređaj otporan na vodu i prašinu. Prednja kamera će imati čak 16Mpix, dok će displej biti dijagonale 5,2 inča sa HD kvalitetom. Kućište uređaja bi trebalo da bude kompletno napravljeno od aluminijuma.

I poslednja novost ali ne i najmanje bitna je čitač otiska prsta koji će se navodno nalaziti na prednjoj strani uređaja a koji će imati mogućnost da prati pokrete prsta i da zameni određene funkcije tastera koji se inače nalaze na displeju.

Fi MVNO ili Fi Mobile Virtual Network Operator je serviskompanije Google koji je do 2016. godine bio omogućen isključivo na Nexus uređajima. Ovaj servis nudi slanje poruka, obavljanje poziva i prenos podatak korišćenjem i Wi-Fi i mrežu operatera. Prošle godine Fi MVNO je postao aktivan i na uređajima koji nisu Nexus ali samo na Google Pixel. I dalje je servis rezervisan samo za uređaje koje proizvodi Google. Da li će se to promeniti ove godine ostaje da sačemo Moto X4 pa da proverimo.

Moto M2 od oktobra dostupan na tržištu!

Mobilnisvet.rs

Vesti
Prethodni članak
Šta se to dešava sa Instagramom?!
Sledeći članak
Najlakši način da kameru pretvorite u VR kameru
test