ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

LG V30S ThinQ predstavljen u Barseloni – prvi LG sa veštačkom inteligencijom

Već smo pisali o odluci kompanije LG da ne prikazuje nove urešaje na sajmu u Barseloni već nekoliko meseci kasnije. LG je odlučio da posetiocima sajma prikaže poboljšanu verziju modela LG V30 najboljeg uređaja koji je LG napravio prošle godine.

Osim manjih hardverskih izmena poboljšanja se uglavnom odnose na sotfver.

LG V30S ThinQ je prvi LG uređaj koji poseduje veštačku inteligenciju.

Što se tiče hardvera, uređaj je dobio poboljšanja samo na polju memorije. Dakle i LG V30S ThniQ pokreće Snapdragon 835 isiti čipset koji poseduje i LGV30. Ekran uređaja je takođe ostao nepromenjen pa LG V30S ThinQ poseduje OLED ekran dijagonale 6 inča. Kada su hardverska poboljšanja u pitanju LG V30S ThinQ je dobio više RAM memroije i sada je na raspolaganju 6GB RAM, a povećana je i memorija za čuvanje podataka i to u dve verzije 128GB ili 256GB. Baterija je takođe ista kao kod prethodnog modela i kapaciteta je 3300mAh.

Ono što izdvaja LG V30S ThinQ su aplikacije sa podrškom za veštačku inteligenciju i dodatne opcije za kameru.

Veštačka inteligencija se najviše koristi za prepoznavanje scena kod fotografisanja i poseduje podešavanja za 8 različitih scenaČ Portret, Životinje, Grad, Cveće, Svitanje, Sumrak, Hrana i pejzaž. Na osnovu prepoznate scene algoritam sam podešava parametre kamere kako bi se dobila fotografija najboljeg kvaliteta.

Osim podešavanja kamere, veštačka inteligencija omogućava pretragu uslikanih fotografija na Amazonu ili Pinterestu. Dakle moguće je uslikati proizvod i uređaj će pronaći na Amazonu proizvod i dati rezultat sa cenom i trgovcem gde je moguće poručiti proizvod

Takođe bitno je napomenuti da se navedena softverska poboljšanja uskoro pojave kroz nadogranje i na regularnoj verziji LG V30.

Pročitajte još vesti sa ovogodišnjeg MWC sajma u Barseloni:

Sony predstavio Xperia XZ2 i XZ2 Compact – specifikacije, dizajn, cena

MWC 2018: Vratio se legendarni Nokia 8110 telefon

Nokia 7 Plus i Nokia 8 Sirocco predstavljeni u Barseloni

Samsung predstavio Galaxy S9 i S9+ specifikacije, dizajn, cena i utisci

Alcatel 5 – pristučna cena za elegantan dizajn

Mobilnisvet.rs

LG Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Sprema se Huawei Watch 3
Sledeći članak
Poznato je kada će biti predstavljen Xiaomi Mi Mix 2S
test