ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

iPhone X ipak neće biti prvi uređaj sa 4K videom pri 60 fps?

iPhone X je svakako pirvukao dosta pažnje nakon svog predstavljanja. Uglavnom su utisci podeljeni kao i posle svakog predstavljanja novih proizvoda kompanije Apple. Pored onih koji kritikuju iPhone X tu su i korisnici koji navode da je iPhone X najbolji uređaj na tržištu. Jednu od karakteristika koje izdvajaju je kamera iPhone X, koja će sigurno biti jedna od boljih na tržištu.

Već smo pisali o karakteristikama iPhone X koje će imati prvi na tržištu a tekst možete naći na linku 10 inovacija kod modela Apple iPhone X a kao jednu od karakteristika koju smo naveli bilo je snimanje videa sa 4K kvalitetom pri 60 frejmova u sekundi.

Međutim Samsung nas je brzo demantovao, na jednom od banera pojavilo se da Galaxy Note 8 poseduje snimanje videa u 4K kvalitetu pri 60 frejmova u sekundi. Očigledno da je Samsung rešio da odgovori na iPhone X ažuriranjem softvera koje će omogućiti ovu opciju.

Snimanje videa u 4K kvalitetu sa 60 frejmova u sekundi je jako zahtevan proces koji poprilično opterećuje procesor uređaja. Apple je uspe da obezbedi ovo sa svojim novim A11 čipsetom, međutim Note 8 takođe poseduje odličan Snapdragon 835 koji bi trebalo da omogući da se ovaj proces obavlja bez pregrevanja procesora.

Da li će iPhone 9 biti najbolji Samsungov telefon?

Interesantno će biti da vidimo da li će Samsung uspeti da izbaci nadogradnju softvera pre nego što se iPhone 8 i iPhone X nađu u prodaji. Osim toga nadamo se da Sasmung nije doneo ishitrenu odluku samo kako bi parirao Apple-u i nadamo se da će opcija funkcionisati onako kako bi trebalo.

[yop_poll id=”5″]

Mobilnisvet.rs

Apple Proizvođači Samsung Vesti
Prethodni članak
Huawei Mate 10 biće i bolji i skuplji nego novi iPhone?
Sledeći članak
Samsung Galaxy Note 8 dostupan i u Srbiji
test