ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

iPhone SE nova verzija sledeće godine?

Odlična vest za iPhone korisnike koji se i dalje vode idejom Apple da je ekran dijagonale 4 inča najpraktičniji za korišćenje. Većina tih korisnika i dlaje koristi iPhone SE, međutim model uskoro puni 2 godine pa je pitanje da li vreme za nadogradnju. Neki izvori tvrde da se upravo to sprema.

Poslednje informacije koje su se pojavile navode da će se novi model iPhone SE 2 pojaviti u prvom kvartalu naredne godine. Novi uređaj će navodno zadržati ekran dijagonale 4 inča u kombinaciji sa čipsetom A10 koji se inače nalazi u modelu iPhone 7.

Apple planira tri iPhone telefona za 2018.

Ono što još uvek nije poznato je cena uređaja, ali je sigurno da će iPhone SE 2 imati najnižu cenu od svih iPhone uređaja koji će se pojaviti naredne godine.

iPhone SE 2 nažalost neće imati ekran bez ivica.

iPhone SE 2 će se proizvoditi u Indiji, jer je upravo Indija jedno od ciljanih tržišta, ali će se prodavati u celom svetu. Ukoliko se informacija ispostavi kao tačna, sledeće godine bi mogli da vidimo 4 Apple uređaja, tri uređaja će imati dizajn koji ima iPhone X dok bi četvrti mogao da bude iPhone SE 2.

Da li je OnePlus 5T zaista brži i od iPhone X (VIDEO)

Mobilnisvet.rs

Apple Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Predstavljena je i jeftinija verzija Xiaomi Mi Note 3 telefona
Sledeći članak
Pojavila se prva fotografija Honor V10 uređaja!
test