ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Instagram će omogućiti preuzimanje podataka

Društvena mreža Instagram otkrila je da će uskoro omogućiti korisnicima da preuzmu svoje podatke. Portal Techcrunch pisao je o nedostatku Instagrama i na pisanje poratala stigao je odgovor. Trenutna situacija je da korisnici ne mogu na lak način da preuzmu svoje fotografije koje su postavili na ovu društvenu mrežu.

Odgovor koji je stigao je da Instragram trenutno radi na razvoju ove opcije koja će omogućiti korisnicima da preuzmu svoje podatke. Još uvek nema detalja o novoj opciji pa tako nije ni poznato da li će se korisnicima omogućiti da preuzmu samo svoje fotografije i video snimke koje su postavili na Instagram ili će biti moguće preuzeti sve storie koje su objavili i poruke koje su razmenili sa svojim prijateljima.

Instagram uveo novi mod

Jedno je sigurno, nakon skandala sa Facebook-om i prodajamo ličnih podataka trećim stranama korisnici su počeli da razmišljaju o uklanjanju svojih podataka kako sa Facebook-a tako i sa ostalih društvenih mreža. Jedina je razlika što Facebook koji je inače vlasnik i Instagrama poseduje opciju preuzimanja podataka duži niz godina dok Instagram i dalje nema ovu opciju.

Usled nedostatka aopcije, pojavile su aplikacije koje omogućavaju preuzimanje podataka međutim ukoliko nemate poverenja u Instagram iza kojeg stoji Facebook sigurno nije dobra ideja dozvoliti pristup aplikaciji čiji je tvorac mnogo manje poznat.

Instagram može da zameni aplikacije kao što su WhatsApp, Viber i Skype?

Srećom kako Instagram radi na ovoj opciji predlog korisnicima je da sačekaju dok se opcija ne pojavi i da svakako za preuzimanje podataka ne koriste aplikacije koje se mogu naći na Internetu.

Mobilnisvet.rs / Techcrunch

Društvene mreže Vesti
Prethodni članak
Huawei Y6 (2018) solidan uređaj – pristupačna cena
Sledeći članak
Facebook: ne špijuniramo korisnike preko mikrofona
test