ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Huawei i Nokia potpisali ugovor o saradnji

Jedan od proizvođača koji poseduje najviše patenata je i dalje Nokia. Ova činjenica je još jednom dokazana, nakon ugovora o korišćenju patenata koji su potpisali Apple, Samsung, LG i Xioami pridružuje se i Huawei.

Nokia 9 dolazi u januaru 2018. godine

U pitanju je višegodišnji ugovor ali detalji o iznosu nisu objavljeni. Nokia je saopštila investitorima da očekuje povećanje prihoda koji se očekuju od ovog ugovora. Analitičari su izneli svoje spekulacije i spominje se iznos od 100 miliona dolara godišnje.

Interesantan je detalj da je Huawei najveći konkurent Nokia-i u proizvodnji mrežne opreme koja se koristi kod telekomunikacionim mrežama. Sektor koji se bavi proizvodnjom mrežne opreme donosi 90% ukupnog prihoda koji Nokia ostvaruje.

Nokia 6 (2018) pojavile se slike i specifikacija uređaja!

Nokia patentni pokrivaju tehnologiju produžavanja trajanja baterije, poboljšavanje prijema signala a takođe smanjuju i potrebu za dodatnim komponentama u uređajima.

Mobilnisvet.rs

Huawei Nokia Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Facebook staje na put krađi fotografija
Sledeći članak
Nokia 6 počinje beta testiranje Android 8.0 Oreo softvera
test