ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Huawei Mate RS Porsche Design na predstavljanju sutra?

Za sutra je Huawei zakazao u Parizu događaj na kome će predstaviti nove uređaje iz P serije. Međutim izgleda će na događaju pored P serije biti predstavljen i uređaj koji će nositi naziv Mate RS Porsche Design.

Promotivni materijal koji se nalazi na slici iznad uočen je u Grand Palais des Champs-Élysées gde će Huawei sutra predstaviti nove uređaje.

Huawei stavio prst u oko Apple-u i Samsung-u!

Inače ranije je Huawei na svom Twitter kanalu objavio gif koji najavljuje novi uređaj Porsche Design ali nam tvit nije otkrivao naziv uređaja.

GadgetMatch koji je inače i preneo sliku je došao do informacije da će HUawei navodno predstaviti uređaj koji se potpuno razlikuje od uređaja iz P serije kao i od uređaja Mate 10 ali nisu otkriveni detalji šta možemo da očekujemo.

S obzirom da će to sigurno biti najskuplji uređaj među Huawei modelima može se očekiavati triple kamera od 40MP, Kirin 970 čipset i sigurnio 6GB RAM memorije. Takođe ako se uzme u obzir da je HUawei skoro na atestiranje poslao uređaj koji je posedovao 512GB interne memorije lako je moguće da će upravo Porsche Design Mate RS biti prvi Huawei uređaj sa 512GB.

Huawei priprema uređaj sa 512GB memorije

Jedno je sigurno, Huawei je uspeo da privuče pažnju ljubitelja dobrih smartphone uređaja, a sigurno će sutrašnji događaj biti ispraćen i sa naše strane.

Mobilnisvet.rs

Huawei Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Instagram vraća red u objave
Sledeći članak
Samsung pretekao Apple: Prvi ugrabio novu opciju
test