ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Huawei Mate 10 će imati bezel less displej

Sledeći huawei flagship koji se očekuje na tržištu će nositi naziv Mate 10. Ovu informaciju je potvrdio Richard Yu direktor iz kompanije Huawei. Richard je takođe u svojoj izjavi naveo da će Mate 10 uređaj imati “full-screen display”, pa se predpostavlja da će Mate 10 imati bezel less ekran sličan onima koji se nalaze na LG G6 ili Samsung S8 uređajima.

Već se špekulisalo da će Mate 10 imati displej bez ivica a ova informacija je sada i zvanično potvrđena. Takođe se pojavila informacija da će uređaj pokretati čipset Kirin 970 ali ova informacija nije potvrđena zvanično. Ono što je Richard Yu napomenu u izjavi je da će novi uređaj imati duže trajanje baterije, brže punjenje i bolji kvalitet fotografija.

Huawei je prestigao Apple?

Takođe informacija koju je Preneo direktor komapnije Huawei je da će kompanija prestati da proizvodi nižu klasu telefona jer je u ovom segmentu konkurencija jako velika a zarada najmanja. Huawei će se skoncentrisati na proizvodnju uređaja iz srednje i visoke klase.

Mobilnisvet.rs

Huawei Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Novi Nokia telefoni imaće omiljenu Lumia opciju
Sledeći članak
Konačno je zvanično predstavljen Xiaomi Mi 5X! Da li znate cenu ovog uređaja?
test