ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Huawei je prestigao Apple?

Foto: gadgets

Direktor proizvodnog centra za Huawei India Alen Vang izjavio je Huawei je pretekao Apple u globalnoj prodaji smartphone uređaja u decembru 2016. godine.

Predstavljen Huawei Honor 9

Kineski proizvođač je u toku prošle godine nekoliko puta najavio da želi da bude na vrhu, kao što su Samsung i Apple, a ovi najnoviji podaci mogu da budu znak šta nas očekuje u budućnosti. Međutim, s obzirom na to da su brojevi na mesečnom nivou i da je teško precizno izračunati, tvrdnje Huawei kompanije nisu u potpunosti slika realnosti, piše phoneArena.

Huawei P10 Lite – odličan uređaj iz srednje klase

Alen Vang navodi da je globalni udeo kompanije Apple bio oko 12% u decebru prošle godine, dok je Huawei kompanija dostigla 13,2% za isti period prošle godine. Prema njegovim rečima, Huawei je isporučio 139 miliona pametnih telefona u toku prošle godine. Vang takođe tvrdi da je Huawei prestigao i Samsung  na pojedinim tržištima, ali nije precizirao koja tržišta su u pitanju.

Samsung Galaxy S8 obara rekorde!

Mobilnisvet.rs

Huawei Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Test izdržljivosti HTC U 11 (VIDEO)
Sledeći članak
WhatsApp Unsend – opcija koja će obradovati mnoge
test