ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Huawei će nabavljati ekrane od LG

Huawei će početi da nabavlja OLED ekrane za svoje uređaje od kompanije LG. Prvi Huawei uređaj koji će imati LG ekrane je Porsche Design Huawei Mate RS. Ovaj ultra-premium uređaj ima OLED ekran dijagonale 6 inča sa zakrivljenim ivicama kao i skener otiska prsta u okviru ekrana. S onzirom da je u pitanju ultra-premium uređaj i cena je takva, pa tako uređaj sa 256GB memorije košta 1695$ dok verzija sa 512GB memorije košta čak 2599$. Dakle Huawei je definitivno napravio uređaj koji nije namenjen “običnim” korisnicima.

Huawei patentirao uređaj koji ima savitljivi displej

Za LG ovo je prilika da sebi obezbedi još jednog kupca za ekrane. Mate RS je za sada jedini uređaj koji će imati LG ekran, a verovatno je da će ovo biti test da li će se saradnja nastaviti i u budućnosti. Kompaniji LG bi definitivno bilo od koristi da pridobije još jednog kupca kao što je Huawei koji je trenutno treći najveći proizvođač mobilnih telefona.

LG je trenutno nov u poslu prodaje OLED ekrana ostalim proizvođačima pametnih telefona. Google Pixel 2 XL takoše ima ekran koji proizvodi LG i kod nekoliko uređaja prijavljen je problem upravo sa ekranom. Huawei je sigurno dobro procenio situaciju jer definitivno ne bi bila dobra reklama za Huwei da na ultra-premium uređajim dođe do problema sa ekranima.

Mobilnisvet.rs

Huawei LG Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Messenger uveo nove opcije i pozive, isprobajte ih
Sledeći članak
OnePlus 6 stiže uskoro
test