ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

HTC U12+ sve karakteristike poznate

HTC U 12+ je flagship uređaj koji će se pojaviti ove godine. Do sada se pisalo dosta o uređaju ali su se informacija pojavljivale bez opipljivih dokaza. Sada se na internetu pojavila fotografija koja navodno predstavlja prodajni paket HTC U12+ modela koja nam otkriva kompletnu specifikaciju uređaja.

Google isplatio kompaniji HTC 1,1 milijardu dolara

Ovogodišnji flagship uređaj proizvođača HTC će pokretati Snapdragon 845 čipset, koji inače pokreće većinu ovogodišnjih flagship uređaja, u kombinaciji sa čak 8GB RAM memorije i 128GB interne memorije. Ekran je QHD LCD sa dijagonalom 5,5 inča. Kamera je dualna sa senzorima 12MP f/1.5 sa OIS (optička stabilizacija slike).

Osnovne karakteristike će definitivno obradovati ljubitelje HTC uređaja, međutim ni ostale karakteristike nisu zanemarljive.

HTC U12+ imaće Qualcomm Qucik Charge 4.0, Qi bežično punjenje, IP68 sertifikat koji garantuje otpornost na vodu i pračinu, skener otiska prsta koji se nalazi na zadnjoj strani uređaja. Kada je u pitanju audio HTC U12+ poseduje BoomSound zvuk visokog kvaliteta, prednja kamera je takođe dualna sa senzorima od 8MP koji takođe imaju OIS. Naravno tu je i sada već dobro poznata opcija Edge Sense 2 (ivice osetljive na dodir) koju je patentirao HTC a koristi je i Google Pixel 2 model.

HTC U (Ocean) sa ivicom osetljivom na dodir – Edge Sense

Za sada nije poznato kada će se pojaviti uređaj, ali očekuje se da će biti predstavljen u narednim nedeljama.

Mobilnisvet.rs

HTC Proizvođači Vesti
Prethodni članak
LG G7 ThinQ predstavljanje zakazano u New York-u
Sledeći članak
Zakerberg 11. aprila pred Kongresom SAD
test