ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

HTC će predstaviti model U11 Plus

Kompanija HTC je potvrdila da će predstaviti nov uređaj 2. novembra. HTC je potvrdio informaciju na zvaničnom twitter nalogu porukom “Save the Date” a na slici koja se nalazila uz poruku je naznačen datum 2. novembar. Na slici je takođe upečatljivo slovo “U” pa je lako zaključiti da ćemo uskoro moći da vidimo novi model HTC U11 Plus o kome se već dosta pisalo iako model nije zvanično potvrđen.

HTC U 11 Life još jedan uređaj koji će raditi na Android One

Takođe pisalo se i o karakteristikama uređaja, pa se tako predpostavlja da će U11 Plus pokretati Snapdragon 835 u kombinaciji sa 4GB ili 6GB RAM memorije. Za čuvanje podataka će biti namenjeno 64GB ili 128GB interne memorije.

Sa zadnje strane U11 Plus izgleda skoro isto kao U11 model, ali će novi model imati dosta tanje ivice oko ekrana. Takođe se očekuje da će novi model imati Quad HD ekran dijagonale 6 inča i bateriju kapaciteta 4000 mAh. Senzor za otisak prsta će se nalaziti sa zadnje strane uređaja.

Test izdržljivosti HTC U 11 (VIDEO)

Kao i prethodni model očekuje se da ni U11 Plus neće imati dualnu kameru, dok neke informacije navode da će standardni priključak za slušalice biti zamenjen USB-C konektorom.

Kada se sve uzme u obzir HTC U11 i U11 Plus će biti jako slični modeli, sa nekoliko razlika u dizajnu, ekranu i kapacitetu baterije. Osim razlike u izgledu, može se dogoditi da HTC U11 Plus dođe sa Android operativnim sistemom verzije 8.0 što bi ga dodatno odvojilo od U11 modela.

Mobilnisvet.rs

HTC Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Samsung bežični punjač koji će puniti i na daljinu!
Sledeći članak
Srbija je deo Facebook eksperimenta!
test