ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

HTC U 11 Life još jedan uređaj koji će raditi na Android One

Android One kao da se diže iz pepela. Sistem koji su svi osporavali izgleda su konačno počeli da prihvataju. Android One je zapravo ono najbolje od Android operativnog sistema. Sve više proizvođača je počelo da se odlučuje da na tržište izbaci proizvod koji će pokretati upravo Andorid One. Android One poseduje sve servise koje pruža Google, ali bez dodatog interfejsa proizvođača. Dake One omogućava korisnicima da odaberu aplikacije koje će koristiti na uređaju, što znači da uređaji ne dolaze sa pregršt preinstaliranih aplikacija koje većini korisnika neće nikad zatrebati.

Prednosti Andorid One sistema su bezbednost, brzina u radu i podrška od minimum 2 godine. Bezbednost je zagrantovana jer uređaj dobija redovna ažuriranja softvera. Brzina uređaja se postiže zahvaljujući smanjivanjem broja nepotrebnih aplikacija.

Za Android One su se do sada odlučili XiaoMi sa modelom Mi A1 kao i Motorola sa svojim modelom Moto X4. Sada se porodici Android One uređaja priključuje i HTC sa svojim modelom U 11 Life.

Test izdržljivosti HTC U 11 (VIDEO)

HTC U 11 Life će posedovati ekran dijagonale 5,2 inča, prednju i zadnju kameru od 16MP. Pokretaće ga Snapdragon 630 u dve verzije 3GB RAM i 32GB interne memorije i 4GBRAM sa 64GB interne memorije. Uređaj će posedovati Edge Sense opciju kao i IP67 sertifikat koji garantuje otpornost na vodu i prašinu. Uređaj će od prvog dana raditi na Android 8.0 verziji.

Predstavljen HTC U 11 (VIDEO)

Cena uređaja za sada nije poznata ali ako se uzme u obzir da uređaj poseduje sličnu specifikaciji kao i Moto X4 očekuje se da će i cena biti slična odnosno oko 400$.

Mobilnisvet.rs

HTC Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Samsung Galaxy Note 8 i iPhone 8 Plus izjednačeni – uređaji sa najboljom kamerom
Sledeći članak
OnePlus 5 JCC+ dostupan u Evropi!
test