ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

GPS mape Srbije konačno dobile kućne brojeve

Jedna od najpopularnijih aplikacija za navigaciju kod nas donela je najznačajniju promenu ove godine – kućne brojeve!

Ako koristite Here WeGo aplikaciju za navigaciju, a znamo da je jedna od najpopularnijih kod nas, onda će vas obradovati saznanje da je aplikacija tokom 20. novembra dobila jedno od najznačajnijih ažuriranja mapa za Srbiju – uvedeni su kućni brojevi. Veća mesta i gradovi (uskoro sva naselja u Srbiji) imaju oznake kućnih brojeva, koji su lako vidljivi.

Ako koristite WhatsApp – pročitajte ovo!

Ovo ne samo da povećava preciznost mapa, nego i umnogome olakšava pregled mapa, posebno za pešake u većim gradskim sredinama u kojima brojevi zgrada umeju da budu prilično raštrkani.

Aplikacija iz Srbije osvaja Evropu

Nove mape omogućavaju do sada najprecizniju navigaciju i pretragu po konačnoj destinaciji (umesto Tekelijina kao do sada bićete u prilici da pronađete svaki broj u toj ulici precizno i odmah bilo da ste u motornom vozilu ili pešice).

Da li koristite aplikaciju od 30 milijardi dolara?

Ažuriranje mapa Srbije „teško“ je oko tri megabajta, pa nismo sigurni koliko je ispravaka uneto od ostalih stvari i da li su uvedene neke druge novosti, ali ostanite uz nas, objavićemo ih odmah nakon što ih uočimo. U galeriji slika možete jasno da vidite izgled mapa pre i posle ažuriranja.

Vesti sa Monda

Aplikacije Vesti
Prethodni članak
Prve fotografije Huawei Nova 3 telefona
Sledeći članak
Apple planira tri iPhone telefona za 2018.
test