ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Google Pixel 2 neće imati slot za SIM karticu?

Apple je među prvim proizvođačima izbacio kalsičan priključak za slušalice sa svojih uređaja, međutim Google je otišao korak dalje i izbacio je slot za SIM karticu. Ako je verovati informacijama koje su se pojavile, novi Google Pixel 2 neće imati klasičan SIM slot već će kartica biti ugrađena u sam telefon, ovakve sim kartice se zovu eSIM.

Poznate su cene Google Pixel 2 i Pixel 2 XL telefona

Dakle ukoliko se odlučite da kupite Pixel 2 i želite da promenite operatera nećete morati da menjate SIM karticu. Zvuči interesantno ali problem je što ovu opciju podržava jako malo operatera iz Evrope. Ista tehnologija je primenjena kod Apple Watch 3 i na predstavljanju uređaja su navedene i zemlje odnosno operateri koji podržavaju ovu funkciju. Operateri koji podržavaju ovu funkciju su iz zemalja: SAD, Kanada, Australija, Kina, Japan, Velika Britanija, Nemačka, Belgija i Švajcarska. Dakle ako je informacija istinita a želeli ste da nabavite Google Pixel 2 uređaj trenutno na tu opciju zaboravite.

Inače Google Pixel 2 i Pixel XL 2 će pokretati Snapdragon 835 čipset.Posedovaće IP67 sertifikat za povećanu otpornost na vodu. Baterije će biti kapaciteta 2700 mAh za manji model dok će veći Pixel XL 2 napajati baterija od 3250 mAh. Uređaji neće imati opciju bežičnog punjenja. Predstavljanje uređaja je zakazano za sledeću nedelju tako da ćemo tada znati da li je Google zaista odlučio da potpuno izbaci SIM slot.

Mobilnisvet.rs

Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Najbezbednije brzo punjenje
Sledeći članak
Otkriveni detalji Huawei Mate 10 telefona
test