ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Galaxy Samsung S9 sa Exynos 9810 ponizio Snapdragon 845!

Ostalo je još manje od dve nedelje do prikazivanja novih modela iz Galaxy S9 serije, i kao i do sada pred predstavljanje modela iz S serije poznati skoro svi detalji. Do sada nismo imali prilike da vidimo samo fotografije snimljenje Galaxy S9 uređajem ali se očekuje da će se i one vrlo brzo pojaviti.

Samsung i Qualcomm proširuju saradnju

Poslednja informacija koja je vezana za Galaxy S9 i S9+ uređaje dolazi od strane Geekbench testa na kome se pojavio model koji nosi oznaku SM-G960F a koji pokreće Exynos 9810 čipset. Rezultati koje je postigao uređaj su zaista neverovatno, ali je još neverovatnija razlika koju je Exynos napravio u odnosu na Snapdragon. Verzija koju pokreće Exynos je u režimu sa jednim jezgrom napravila rezultat od 3648 bodova dok je u režimu sa više jezgara zabeležen rezultat od 8894 bodova. Ranije je na Geekbench testiran uređaj koji navodno pokreće Snapdragon 845 i osvojio je 2378 u testu sa jednim jezgrom dok je sa više jezgara osvojio 8132 boda.

Kada se uporede rezultati uočava se velika razlika u režimu sa jednim jezgrom gde je Exynos čipset u prednosti za više od 50%, u testu sa više jezgara razlika je nešto manja i tu Exynos vodi sa skoro 10% boljim performansama.

Naravno rezultate na Geekbench je moguće nameštati i lažirati pa ovu informaciju treba uzeti sa rezervom ali ukoliko se rezultati ispostave kao tačni to znači da će internacionalna verzija Galaxy S9 i S9+ imati znatno bolje performanse u odnosu na verziju za američko tržište koju pokreće Qualcomm Snapdragon čipset.

Samsung postao najveći proizvođač čipova u svetu!

Mobilnisvet.rs

Proizvođači Samsung Vesti
Prethodni članak
Sud: Facebook krši zakone o privatnosti!
Sledeći članak
WhatsApp testira opciju digitalnog plaćanja
test