ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Galaxy Note 9 će raditi analizu daha?

U trenutku kada još nije predstavljen Galaxy Note 8 uređaj, već su se pojavile informacije koje se tiču uređaja Galaxy Note 9, a koji će verovatno biti predstavljen naredne godine. Informacije su zasnovane na osnovu patenta koji je podnela kompanija Samsung. Na osnovu skica patenta lako se može zaključiti da je opcija namenja upravo za Note seriju.

Patent se odnosi na S Pen olovku koju imaju modeli iz Note serije. Naime S Pen bi već kod sledećeg modela u sebi mogao da sadrži senzor za analizu daha ali i mikrofon.  O čemu se tačno radi možete videti na slici:

Na slici se vidi da će S Pen biti savitljiv, a kada bude korišćen kao mikrofon ili za analizu daha jedan deo olovke će biti izvan kućišta uređaja. Deo koji će se tokom upotrebe nalaziti izvan kućišta će u sebi imati senzore za dah kao i mikrofon. Mikrofon i senzor će raditi u istom trenutku tokom razgovora, pa će tako senzor moći da meri nivo alkohola tokom razgovora.

Samsung Galaxy Note 8 na AnTuTu testu!

Predpostavljamo da će korisnici moći da mere nivo alkohola i ukoliko žele da provere da li je bezbedno da voze.

Ako se uzme u obzir da je ovo samo patent onda je jasno da je moguće da se ova opcija nikad neće naći u uređajima koji će stići na tržište, ali mi se nadamo da će sledeći Note ipak imati ovu opciju.

Mobilnisvet.rs

Proizvođači Samsung Vesti
Prethodni članak
Instagram promenio komentare
Sledeći članak
Samsung Galaxy S8 – Made for summer
test