ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Galaxy C10 će imati opciju koju imaju flagship uređaji?

Dosta informacija se pojavilo vezanih za Galaxy C10 uređaj koji se uskoro očekuje na tržištu. Do sada se pretpostavljalo da će prvi Samsung telefon sa dual kamerom biti Galaxy Note 8, međutim kao što smo već pisali izgleda će ipak prvi biti Galaxy C10 i C10 Plus. 

Sada se pojavila još jedna vest koja je vezana upravo za Galaxy C10 i C10 Plus, a odnosi se na još jednu novinu. Kako navodi sajt phonearena.com uređaji Galaxy C10 i Galaxy C10 Plus će pored dual kamere imati i podršku za Bixby.

Naime, pojavile su se slike maski koje na sebi imaju otvor upravo na mestu gde se nalazi Bixby dugme na modelima Galaxy S8 i Galaxy S8 Plus. O Bixby asistentu smo već pisali, a tekst možete pročitati na linku:

Novi Samsung Galaxy S8 dolazi sa novom zanimljivom opcijom

Bixby je virtuelni asistent koji olakšava korišćenje uređaja, razlika u odnosu na druge već postojeće asistente je što će Bixby moći da koristi aplikacije koje nisu Samsungove. Kad smo testirali Galaxy S8 Plus uređaj, nismo baš bili oduševljeni asistentom, ali moramo reći da je Bixby još uvek u razvoju i da će Samsung sigurno poboljšati asistenta.

Osim ovih informacija vezanih za Galaxy C10, pretpostavlja se još da će ga pokretati novi Snapdragon 660 čipset. Jedno je sigurno, stiže nam odličan uređaj u srednjoj klasi, ostaje nam samo da sačekamo predstavljanje kako bismo potvrdili informacije koje su se pojavile,a saznali i cenu pomenutog uređaja.

Mobilnisvet.rs

Proizvođači Samsung Vesti
Prethodni članak
Moto Z2 Play se očekuje 1.juna
Sledeći članak
Huawei P10 Lite – odličan uređaj iz srednje klase
test