ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Fujifilm SP-3 SQ printer za mobilne telefone!

Fujifilm je proizveo novi prenosivi štampač namenjen štampanju fotografija kvadratnog oblika. Uređaj sa nazivom SP-3 SQ je dizajniran za upotrebu sa samrtphone uređajima i može se povezati kako sa iOS tako i sa uređajima koji rade na Android OS. Fujifilm je napravio i aplikaciju za obe platforme koja se koristi za štampanje fotografija. Aplikacija je nazvana Share.

Instagram od sada radi bez interneta

SP-3 SQ osim sa smartphone uređajima može da se poveže i sa Fujifilm kamerama serije X. Štampač štampa fotografije kvaliteta 318dpi a dimenzija fotografija je 800×800. Za štampanje se koristi specijalan Instax Square film. Ceo prosec štampanja fotografije traje oko 13 sekundi. Štampač poseduje i bateriju koja omogućava sa jednim punjenjem štampu 160 fotografija.

Koristeći Share aplikaciju, korisnici mogu da štampaju pojedinačne fotografije, ili kolaž napravljen  od 2 do 9 fotografija. Takođe uz pomoć aplikacije, moguće je dodavanje teksta ili biranje između 11 gotovih šablona. Aplikacija Share se povezuje sa aplikacijama kao što su Facebook, Instagram, Dropbox, Google photos i Flickr.

Samsung bežični punjač koji će puniti i na daljinu!

Uređaj SP-3 SQ bi trebalo da se nađe u prodaji u novembru, a cena štampača će biti oko 200$. Film koji se koristi za štampu se prodaje odvojeno i cena jednog filma je oko 17$. Sa jednim filmom je moguće napraviti 10 fotografija.

 

Mobilnisvet.rs

Recenzije Vesti
Prethodni članak
Prva fotografija OnePlus 5T uređaja
Sledeći članak
Samsung bežični punjač koji će puniti i na daljinu!
test