ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Daš 1.000 € za telefon i instaliraš – OVO?!

Nije nam jasno zašto bi neko ko izdvoji makar 1.000 evra za telefon hteo da ima ovako nešto?

Apple je napravio pometnju svojim iPhone X smartfonom, koji 24. novembra stiže i u Srbiju. Ovaj iPhone je drugačiji od svih telefona koje smo videli u Apple ponudi, ali i od konkurencije. Nudi nov način upravljanja funkcijama i ima prepoznatljivo isečen ekran, u koji je smešten Face ID sistem, sa mikrofonom i seli kamerama.

I upravo je u tome čar ovog uređaja, a neki pokušavaju to da mu oduzmu.

Ko je kriv za bizaran iPhone X problem?!

AppStore je upravo odobrio aplikaciju koja u potpunosti skriva „isečak“ o kojem smo pisali i ekran iPhone X smartfona oko njega čini neupotrebljivim. Jednostavno, taj deo ekrana ostaje zatamnjen i upotrebljiva površina displeja „spušta“ se ispod linije u kojoj su smeštene kamere i Face ID sistem.

Iako Apple smatra da bi proizvođači aplikacija što pre trebali da prilagode svoje proizvode novom ekranu iPhone X uređaja i da nikako ne ukidaju nov način upotrebe, koji iPhone X ima, ipak je odobreno korišćenje aplikacije „Notch Remover“ kroz zvaničan AppStore.

Izgleda da je „hejt“ Apple korisnika zbog novog izgleda ekrana toliki da je i Apple popustio ili jednostavno želi da vidi da li će i koliko aplikacija biti popularna.

Pitamo se samo, zašto je neko dao 1.000 evra ili više za iPhone X, ako ne želi da koristi sve ono što taj model pruža?! Šta vi mislite o svemu ovome?

Vesti sa Monda

 

Aplikacije Apple Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Neki iPhone X telefoni imaju zelenu vertikalnu liniju na displeju
Sledeći članak
Google Pixel 2 XL ima nove probleme sa ekranom (VIDEO)
test