ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Da li je ovo očekivani Nokia 8 smartphone? (VIDEO)

Kao što je već poznato HMD Global je predstavio tri nova smartphone uređaja na sajmu u Barseloni, i HMD je obećao da će nas obradovati novim smartphone uređajima do kraja godine. Pojavio se video koji možda prikazuje kako će novi uređaji izgledati.

Video deluje kao da je reklama kompnaije HMD Global koja stoji iza Nokia brenda.

Na videu se mogu videti četiri uređaja od kojih su dva već poznati uređaji Nokia 3 i Nokia 5, ali druga dva uređaja nismo imali prilike da vidimo do sad.

Jedan od uređaja liči na Nokia 6 ali je zadnja kamera malo drugačija, i iz toga se može zaključiti da je to možda Nokia 7. Četvrti uređaj koji se vidi na reklami ima dual kameru i to nam ukazuje da je moguće da se radi o Nokia 8 modelu.

Reklamu je na svom twiter nalogu prikazao poznati Evan Blass koji je do sada imao dosta pouzdanih informacija. On navodi da je reklamu dobio od osobe koja je dugo godina radila za Nokia kompaniju.

Sa reklame još možemo da vidimo da novi model koji ima dve kamere i dalje ima i standardni priključak za slušalice. Nokia se jednom u prošlosti opeka sa odlukom da izbaci standardni priključak, i izgleda da je poučena tim iskustvom ipak odlučila da ne prati konkurenciju u tom trendu.

U svakom slučaju i par meseci nakon sajma Nokia ne prestaje da bude jedna od glavnih tema među ljubiteljima smartphone uređaja.

Pogledajte video na linku ispod:

Viber ima nove opcije – novi tonovi za svaki čet i „pinovane“ poruke!

Mobilnisvet.rs

Nokia Proizvođači Vesti
Prethodni članak
WhatsApp dobija i PC aplikaciju
Sledeći članak
Viber ima nove opcije – novi tonovi za svaki čet i „pinovane“ poruke!
test