ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Apple smanjio proizvodnju modela iPhone 8 za 50%

Već se pojavio izveštaj koji navodi da model iPhone 7 vodi u prodaji u odnosu na ovogodišnji model iPhone 8. Međutim da se iPhone 8 nije proslavio potvrđuje i nova informacija koja navodi da je Apple od svojih dobavljača zatražio da se smanji obim proizvodnje za skoro 50%. U istom trenutku je i operater iz Kanade objavio da interesovanje za novim iPhone 8 modelom “anemično”.

U međuvremenu se naravno pojavio i odgovor ljud upućenih u “problem” koji navode da je prodaja očekivana jer navodno Apple korisnici čekaju pojavljivanje jubilarnog modela iPhone X, i da je to zapravo razlog “slabije prodaje” modela iPhone 8 a ne nezadovoljstvo kupaca ovim modelom.

Apple prima reklamacije – iPhone 8 se otvara u toku punjenja!

Ovo donekle i zvuči kao logično objašnjenje, međutim prošlogodišnji model se bolje prodaje nego model predstavljen ove godine. Na osnovu te informacije neki izvori zaključuju da je Apple ipak malo podbacio sa modelom iPhone 8.

Ove nedelje se pojavio i članak na Consumer Reports koji je modele iPhone 8 i iPhone 8 Plus stavio na četvrto i peto mesto na listi smartfona sa najboljim performansama.

Vreme će pokazati da li Apple ima razloga za brigu i to nakon početka prodaje modela iPhone X koja počinje 3. novembra.

Mobilnisvet.rs

 

Apple Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Test izdržljivosti Google Pixel 2
Sledeći članak
LG V30 test izdržljivosti! (VIDEO)
test