ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Android korisnici lojalniji nego što se misli

Android korisnici su lojalniji svojim uređajima nego što se mislilio i teže se odlučuju da pređu na iOS operativni sistem. Agencija CIRP objavila je podatke do kojih je došla tokom istraživanja koje je sprovođeno u protekle četiri godine.

Huawei sprema virtuelnog asistenta

Iz grafikona koji prikazuje procente lojalnosti korisnika može se videti da Android OS beleži rast od marta 2014. godine i da je trenutno 91% korisnika lojalno Andorid operativnom sistemu. Plava linija prikazuje lojalnost iOS koriniska i grafik nam prikazuje da je Apple beležio pad sve do sredine 2015. godine kada je na tržište izbacio iPhone 6 model. Nakon početka prodaje iPhone 6 modela Apple je počeo da beleži rast. Trenutno Android vodi u odnosu na iOS koji ima rezultat od 86% lojalnosti.

Microsoft odlučio da podržava verzije Androida koje više ne dobijaju podršku od drugih – Skype je optimizovan za slabije Android uređaje

Od kako se Microsoft povukao sa tržišta korisnici imaju mogućnost da biraju samo između Androida i iOS-a. Zaključak je da se korisnici ne odlučuju tako lako da promene operativni sistem koji koriste. Dakle i Apple i Google se bore da privuku što veći broj novih korisnika, a korisnici kada se jednom naviknu na operativni sistem i aplikacije se uglavnom neće lako odlučiti da promene stranu.

Mobilnisvet.rs

Android Aplikacije iOS Vesti
Prethodni članak
Huawei Mate 10 Lite stiže sa unapređenom verzijom softvera
Sledeći članak
Poznato je kada će biti predstavljen Honor 7C
test