ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

WhatsApp ukida podršku za neke uređaje

WhatsApp se oprašta sa starijim operativnim sistemima za mobilne uređaje. Naime, prestaje podrška za BlackBerry OS (uključujući BlackBerry 10), Windows Phone 8.0 i starije verzije, i to 31. decembra. Iako će ova aplikacija za razmenu poruka nastaviti da funkcioniše na ovim platformama, korisnici neće biti u mogućnosti da kreiraju nove profile ili da ponovo verifikuju postojeće naloge. WhatsApp tvrdi da aplikacija može da prestne da funkcioniše u bilo kom trenutku, pa je pravo vreme za nadogradnju.

WhatsApp nova pravila za dopisivanje u grupi!

WhatsApp omogućio brisanje poruka

U proteklih nekoliko meseci, WhatsApp je predstavio neke nove funkcije – brzo brisanje poslatih poruka, razmena lokacija u realnom vremenu i nove univerzalne emotikone. Međutim, u eri dominacije pametnih telefona baziranih na Android i iOS operativnim sistemima, ne iznenađuje odluka da se ukine podrška za starije mobilne operativne sisteme za koje i njihove matične kompanije skoro da i ne pružaju podršku.

Slanje fajlova i slika boljeg kvaliteta preko WhatsApp

WhatsApp značajno unapredio aplikaciju

Microsoft je pre odustajanja od Windows Phone-a svoju celokupnu pažnju usmerio prema razvoju naslednika Windows Phone 8 sistema, dok BlackBerry i dalje pruža donekle ograničenu podršku za BlackBerry10 koja bi trebalo da se nastaviti još oko dve godine.

Da li znate koliko WhatsApp aplikacija ima aktivnih korisnika dnevno?

Mobilnisvet.rs/Engadget

Vesti
Prethodni članak
HTC – sledeće godine fokus na premijum telefonu
Sledeći članak
Samsung opet u problemu Note 8 ima probleme sa punjenjem!
test