ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

iPhone X je skup za popravljanje

Apple je omogućio iPhone X u pretprodaji, a veliki broj korisnika želi a ovaj telefon od 999 $. Najnovije informacije sugerišu da je isporuka telefona produžena na 5-6 nedelja.

Zanimljiv detalj koji je Apple otkrio ovih dana, jeste cena popravke iPhone X modela. Kompanija je objavila cenovnk popravke za modele koji nisu pokriveni AppleCare+ podrškom. To znači da ukoliko imate običaj da ispuštate svoj telefon, nikako ne bi trebalo da izbegnete AppleCare+ podršku.

Samo poravka ekrana iPhone X modela će koštati 279 $, dok će za druga oštećenja morati da se izdvoji 549 $. Poređenja radi, ove cene iznose 169 $ i 399 $ za iPhone 8 Plus i 149 $ i 349 & za iPhone 8.

Uz uključenu AppleCare+ podršku koja košta 199 $, iPhone X  moguće je popraviti za 29 $ ukoliko je  ekran u pitanju i 99 $ za druge kvarove.

Ove cene su svakako primenjene na SAD i verovatno će biti drugačije u odnosu na ostale delove sveta gde iPhone X bude bio u ponudi.

Da li iPhone 8 zaista ima najizdržljivije staklo od svih telefona na tržištu?

Mobilnisvet.rs/GMSArena

Apple Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Predstavljen prvi HTC sa ekranom bez ivica U11 Plus
Sledeći članak
HTC se vraća telefonima sa dve kamere
test