Kategorije: Aplikacije

Viber: Nove opcije za povezivanje, podršku i priču

Nova poslovna platforma na Viber mreži omogućava svim robnim markama da kreiraju jedinstven način komunikacije sa postojećom i potencijalnom klijentelom tj. korisnicima.

Viber, jedna od vodećih globalnih aplikacija za razmenu poruka, najavila je pokretanje “Javnih naloga” koji će omogućiti firmama, robnim markama i javnim ličnostima da komuniciraju sa preko 800 miliona korisnika Viber mreže na ličniji, lakši i neometan način. Putem Javnih naloga, Viber sad nudi paket rešenja za firme, brendove i javne ličnosti u cilju interakcije sa globalnom publikom putem korišćenja različitih opcija “1-na-1 četovanja” javnih objava preko svoje integrisane intuitivne platforme.

“Putem Viber aplikacije, ljudi već odavno komuniciraju bezbedno i besplatno sa članovima svoje porodice, prijateljima i saradnicima. U ovoj fazi predstavljamo način da se oni povežu sa firmama i partnerima, takođe,” izjavio je Majkl Šmilov, glavni operativni menadžer kompanije Viber. “Prva grupa funkcija će omogućiti firmama da stupe u kontakt sa svojim aktuelnim i budućim partnerima putem Viber ekosistema, tako što će vršiti razmenu poruka i bogatog interfejsa, koji se mogu prilagoditi najrazličitijim potrebama bilo koje firme”.

Kako funkcionišu Javni nalozi

Kao kanal koji podržava i poslovno angažovanje i lične kontakte, Javni nalozi se mogu koristiti unutar Viber timova za prodaju, marketing i pružanje podrške – radi objavljivanja važnih informacija i više od toga.

Po uspešnom otvaranju Javnog naloga, administratorima i učesnicima je omogućeno da naširoko komuniciraju na lak, direktan i personalizovan način sa svojom publikom, čime će na autentičan način predstaviti smisao svog brenda. Javni nalozi će omogućiti i slanje poruka pratiocima na više načina, i to putem postojećih CRM-ova, uživo i ručno – putem “jedan-na-jedan četova” – ili preko čet-botova. Dodatno, Javni nalozi će nuditi i sledeće usluge:

– Kanale za lakše pronalaženje kompanija i brendova
– Direktnu integraciju putem Viber API-ja
– Najširi opseg komunikacije putem Javnih četova

Javni nalozi su od 9. novembra dostupni na globalnom nivou, sa već postojećim partnerima kao što su medijski portal Huffington Post, info-portal Yandex, portal za vremensku prognozu The Weather Channel, koji će uskoro predstaviti svoja rešenja.

Vesti sa Monda

stevan

Share
Objavio
stevan

Najnoviji artikli

Zaštitna stakla za mobilne telefone: Ključ za očuvanje Vašeg uređaja

Image by macrovector on Freepik Koliko često koristite svoj mobilni telefon tokom dana? Pretpostavljam, mnogo…

10 meseci pre

Zašto su futrole za mobilni telefon neophodan dodatak za Vaš uređaj?

Image by rawpixel.com on Freepik Danas, mobilni telefon je mnogo više od pukog uređaja za…

10 meseci pre

Samsung Galaxy S20 Ultra G988B 5G specifikacije

Opis modela: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G. Dijagonala monitora: 17,5 cm (6.9"), Rezolucije ekrana: 3200…

4 godine pre

Samsung Galaxy S20 plus 5G G986B specifikacije

Opis modela: Samsung Galaxy S20 plus 5G. Dijagonala monitora: 17 cm (6.7"), Rezolucije ekrana: 3200…

4 godine pre

Samsung Galaxy G980F S20 specifikacije

Opis modela: Samsung Galaxy S20. Dijagonala monitora: 15,8 cm (6.2"), Rezolucije ekrana: 3200 x 1440…

4 godine pre

Samsung Galaxy S10 Lite SM-G770F specifikacije

Opis modela: Samsung Galaxy S10 Lite SM-G770F. Dijagonala monitora: 17 cm (6.7"), Rezolucije ekrana: 2400…

4 godine pre