Preuzmi aplikaciju, osvoji novčanu nagradu!

Nekada smo muziku slušali na tranzistorima, vokmenu, diskmenu, a danas preko telefona. Nekada smo se okupljali kod prijatelja i igrali monopol, riziko, domine, a sada sve igre imamo na telefonu. Danas, aplikacija WOAH donosi revoluciju, koja sav vizuelni i audio sadržaj diže na viši nivo! Slobodno kažite „WOAH“ za to kako aplikacija izgleda, ali i za nezaboravne trenutke koja sa sobom nosi!

Istraživanja su nam pokazala da tinejdžeri širom sveta najčešće koriste Instagram, Facebook, YouTube i Twitter, kao svoje omiljene aplikacije. Jednu koriste zbog fotografija, drugu zbog predstavljanja ličnih profila, na trećoj gledaju klipove i slušaju muziku, dok četvrta sa sobom nosi dinamičnost svakodnevnih informacija velikom brzinom. Coca-Cola je upravo zbog ovakvih interesovanja tinejdžera kreirala WOAH aplikaciju, kako bi zadovoljila prohteve mlade populacije širom sveta, pa tako i kod nas.

Zato WOAH na jednom mestu nudi mnogo kvalitetne muzike, video klipova i drugih zabavnih sadržaja koji korisnici, potpuno besplatno, mogu personalizovati po sopstvenom izboru, a mogu mu pristupiti čak i kada su offline. WOAH sve do 24. oktobra najbržima u svakom satu poklanja vaučer za kupovinu u WinWin radnjama.

Kako to da učinite? Sve što treba da uradite je da kupite promo pakovanja Coca-Cola ili Coca-Cola Zero od 0.5l koja ćete prepoznati po etiketi i čepu srebrne boje i WOAH žigom na vrhu čepa. Skinite WOAH aplikaciju koja je besplatna i dostupna na Google Play Store i iOS App Store. Zatim, napravite svoj profil na WOAH aplikaciji, pronađite kod ispod zatvarača promo pakovanja, upišite ga u aplikaciju i pošaljite. Nadalje sve zavisi od toga koliko ste bili brzi, jer prvi poslati mejl svakog sata dobija vaučer u iznosu od 4.000 RSD za kupovinu u WinWin prodavnicama u celoj Srbiji. Dobra vest je da se možete igrati 24 sata i isto toliko puta biti u prilici da osvojite vaučer.

Tamo gde je sve na jednom mestu tu počinje luda avantura, po imenu WOAH!

Izvor: Vesti sa Monda

stevan

Najnoviji artikli

Zaštitna stakla za mobilne telefone: Ključ za očuvanje Vašeg uređaja

Image by macrovector on Freepik Koliko često koristite svoj mobilni telefon tokom dana? Pretpostavljam, mnogo…

10 meseci pre

Zašto su futrole za mobilni telefon neophodan dodatak za Vaš uređaj?

Image by rawpixel.com on Freepik Danas, mobilni telefon je mnogo više od pukog uređaja za…

10 meseci pre

Samsung Galaxy S20 Ultra G988B 5G specifikacije

Opis modela: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G. Dijagonala monitora: 17,5 cm (6.9"), Rezolucije ekrana: 3200…

4 godine pre

Samsung Galaxy S20 plus 5G G986B specifikacije

Opis modela: Samsung Galaxy S20 plus 5G. Dijagonala monitora: 17 cm (6.7"), Rezolucije ekrana: 3200…

4 godine pre

Samsung Galaxy G980F S20 specifikacije

Opis modela: Samsung Galaxy S20. Dijagonala monitora: 15,8 cm (6.2"), Rezolucije ekrana: 3200 x 1440…

4 godine pre

Samsung Galaxy S10 Lite SM-G770F specifikacije

Opis modela: Samsung Galaxy S10 Lite SM-G770F. Dijagonala monitora: 17 cm (6.7"), Rezolucije ekrana: 2400…

4 godine pre