ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Zašto se odlučiti za Lumia 535?

Kompanija Microsoft se u jednom trenutku svog rada odlučuje za razvoj u sferi mobilne telefonije. Tako je prvi model ogranka kompanije nazvane Microsoft Mobile koji pokreće Windows Phone 8.1 operativni sistem bio Microsoft Lumia 535. Pored titule prvog telefona ove kompanije, Lumia 535 je takođe prvi model pod brendom Microsoft plasiran na tržište nakon kupovine kompanije Nokia.

Kako je prvobitan plan kompanije Microsoft bila da pokori tržište jeftinijih telefona koji bi prvenstveno bili dostupni mladima, tako su pored cene mladima prilagodili i sam izgled telefona. Lumia 535 je ponuđena u par atraktivnih boja kao što su narandžsta, plava i zelena ali i u klasičnim bojama beloj, sivoj i crnoj.

Ekran je solidnog kvaliteta, i Lumia 535 nudi dobru čitljivost ekrana čak i ako ste ne otvorenom zahvaljujući softverskom pojačanju koje podebljava ivice teksta ili sadržaja. Ekran je 5” sa oko 220 piksela po inču uz softverske tipke koje se pojavljuju po potrebi. Osetljivost na dodir i preciznost su dobri mada je većina Lumia 535 telefona kroz nadogradnju operativnog sistema dobila “zakrpu” koja je ispravila prvobitne softverske greške displeja.

Gorilla glass obezbeđuje da budete bezbrižni ukoliko nosite telefon bez dodatne zaštite bilo u torbi punoj stvari, džepu pored ključeva ali i ukoliko se brinete šta će biti sa ekranom ako vam telefon ispadne.

Multimedijalni telefon Lumia 535 namenjen je urbanim korisnicima i pruža 1 GB RAM memorije, procesor Snapdragon sa 4 jezgra, 8 GB interne memorije sa mogućnošću nadogradnje preko microSD slota za kartice kapaciteta do 128 GB i još podržava i rad sa 2 SIM kartice.

Baterija je kapaciteta 1905 mAh i ukoliko se odlučite za korišćenje 2 SIM kartice neće vam dugo trajati, ali sa jednom SIM karticom baterija bez problema može izdržati po dan, dan i po što je dobro za pametne telefone odnosno za njihove korisnike.

Zadnja kamera od 5 MP je iznenađujuće dobra. Boje su verodostojne, autofokus brz, balans belog retko promašuje čak je i blic itekako upotrebljiv. Lumia telefoni nude aplikacije za “postprodukciju” i uz njihovu pomoć možete svašta da uradite sa svojim fotografijama – od postavljanja na društvene mreže do štampanja i izmena kakvim poželite.

Sa prednje strane je nezaobilazna kamera takođe od 5 MP uglavnom namenjena za selfije. I za prednju kameru Lumia nudi aplikaciju “Lumia Selfie” ukoliko niste zadovoljni svojim izgledom na fotografiji. Ona vam nudi mini photoshop uz koji ćete moći da postignete peglanje kože, beljenje zuba, promenu oblika glave korisnika, pa čak i peglanje očiju, očnih jabučica ali i “razvlačenje osmeha”.

Ukoliko ste jedan od onih koji vole da slušaju muziku dok hodaju od kuće do škole, posla, grada Lumia 535 obezbeđuje solidan kvalitet zvuka, posebno naglašenu reprodukciju sa ekvilajzerima koju ćete posebno čuti vi koji slušate muziku putem slušalica.

Mobilnisvet.rs

Nokia Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Šta još karakteriše ZTE Blade G pored uravnoteženih performansi?
Sledeći članak
Koje su prednosti Alcatel One Touch Idol 2 telefona?
test