ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Xiaomi prikazao portrete snimljene Mi 6X uređajem

Prikazivanje Xiaomi Mi 6X uređaja je za svega par dana pa je i očekivano da će početi da se pojavljuju reklame za uređaj. Poslednja u nizu koju je zvanično objavio Xiaomi prikazuje nekoliko selfija slikanih sa prednjom kamerom od 20MP koja se nalazi na uređaju Mi 6X .

Fotografije izgledaju zaista odlično a naročito jer je za fotografisanje korišćena prednja a ne glavna kamera. Neke od fotografija izgledaju kao da su fotografisane fotoaparatom a ne mobilnim telefonom.

Xiaomi Mi 6X dolazi sa Snapdragon 626 procesorom

Xiaomi Mi 6X kao što smo već rekli poseduje prednju kameru sa senzorom od 20MP, sa otvorom blende f/2.2, za koju se predpostavlja da je Sony IMX376.

Pogledajte galeriju:

Glavna kamera koja se nalazi na zadnjoj strani uređaja je dualna koju čine Sony IMX486 12MP i otvor blende f/1.8, i Sony IMX376 od 20MP sa otvorom blende f/1.8.

Xiaomi Mi 6X imaće mogućnost snimanja videa u 4K kvalitetu sa 30 frejmova u sekundi.

Pojavio se video Xiaomi Mi Mix 2S – interesantna pozicija prednje kamere

Xiaomi će predstaviti nove uređaje 25. aprila kada će biti predstavljeni model Mi 6X i Mi A2. Mi A2 uređaj poseduje isti hardver i na njemu će biti Android bez nadogradnje MIUI. Mi 6X će se proizvoditi u nekoliko zanimljivih boja: Cherry Pink, Flame Red, Sand Gold, Glacier Blue i Crna.

Mobilnisvet.rs

Proizvođači Vesti Xiaomi
Prethodni članak
Najpopularniji Android i dalje Nougat
Sledeći članak
OnePlus 6 predložite reklamu za novi uređaj!
test