ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

WhatsApp nova pravila za dopisivanje u grupi!

Foto:techrounder

„Restricted Groups“ je nova opcija jedne od omiljenih aplikacija za dopisivanje WhatsApp koja omogućava administratorima grupe da da kada im to odgovara spreče bilo koga u grupi da šalje poruke.

Naime, u tim grupama samo administratori mogu da šalju poruke, dok će svi ostali članovi moći samo da ih čitaju, jer neće moći da šalju ni glasovne poruke, GIF animacije, video, slike, lokaciju i sve ostalo što bi inače putem WhatsApp-a mogli.

Takođe samo administratori mogu da se bave podešavanjima u grupi. Ukoliko bi neko od članova ovakve grupe poželeo da pošalje neku poruku, prvo će morati da traži odobenje od administratora. Kada primi takvu poruku, administrator može da je pregleda, a nakon toga i odobri pa će i ostali članovi grupe moći da je pročitaju.

Lansirana je nova Android aplikacija koja pomaže u kontroli potrošnje interneta

Ovakva mogućnosti je veoma praktična opcija kada želimo da podelimo vežne informacije u grupama. Na primer, kao obaveštenja za grupu roditelja u školama ili vrtićima, na grupnim putovanjima…

Ova opcija će uskoro biti dostupna za sve korisnike WhatsApp aplikacije.

Skype uklonjen iz online prodavnica za aplikacije

Mobilnisvet.rs

Android Aplikacije iOS Vesti
Prethodni članak
Pre 25 godina je poslata prva SMS poruka
Sledeći članak
Huawei Nova 2S – fotogafije i cena uređaja
test