Rakuten Viber, aplikacija za glasovne pozive i razmenu poruka, objavila je novo partnerstvo sa Fanbot.ai, postavši globalna platforma za razmenu poruka Fanbot-ovog  čet bota za e-sportove. Novi čet bot će pružiti ljubiteljima “e-gejminga” širom sveta ceo niz funkcija i mogućnosti za interakciju i razmenu iskustava putem Viber-a, kao što su:

– Pristup ekskluzivnom sadržaju, video klipovima, najnovijim rezultatima, rasporedima itd.
– Aktivnu Viber zajednicu (Community) za istovremenu razmenu informacija i četovanje
– Mogućnost da obogate razmenu poruka upotrebom posebnih Viber stikera iz paketa posvećenih svakoj od takmičarskih liga.

Instagram može da zameni aplikacije kao što su WhatsApp, Viber i Skype?

Korisnicima će, takođe, biti dostupan ekskluzivan sadržaj, prenos događaja uživo i ostalih zbivanja putem posebnih Viber-ovih navijačkih Zajednica. Ovo će omogućiti ljubiteljima ne samo da koriste Viber da bi došli do poslednjih rezultata dok četuju sa prijateljima i porodicom, nego i da se povežu sa do milijardu drugih obožavalaca širom sveta. Korisnici će, takođe, moći besplatno da preuzmu jedinstveni paket Viber stikera za članove eSport Zajednice.

Obožavaoci eSport-ova će imati mogućnost i da uživo prate određeni broj turnira putem Viber-a, kao i da pristupe rasporedima takmičenja, rezultatima i dnevnom pregledu najpopularnijeg sadržaja sa “lajv-strim” direktnih prenosa sa platforme putem eSports Fanbot čet bota. Dodatne opcije vezane za predviđanje rezultata mečeva i posebnih pretraga o timovima biće na raspolaganju nešto kasnije ove godine.

Viber u Srbiji uveo plaćanje računa i slanje novca

Izvor:Mondo