ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ⭐ Najbolje cene ⭐ 100% original proizvodi ⭐ Sigurno plaćanje ⭐ Garancija 2 godine ⭐ Brza isporuka ⭐ 100% kvalitet
Shopping cart
0,00 RSD

Viber ankete, nova opcija!

Viber je sa poslednjim ažuriranjem aplikacije uveo Ankete (“Polls“) uživo, čime kreatori jedne od najpopularnijih aplikacija u Srbiji žele da pospeše razmenu mišljenja u grupnim četovima i Zajednicama. Nova funkcija pruža dodatne mogućnosti korisnicima da se izraze u međusobnoj komunikaciji, i omogućava im da i ovim putem razmene stavove i izraze svoja osećanja po pitanju raznih tema – na lak i brz način.

Ovom inovacijom, svima koji su uključeni u tok razgovora će biti omogućeno da momentalno saznaju stavove ostalih učesnika po određenom pitanju, a da pritom ne skrenu sa glavne teme razgovora.

Učesnici grupnog četa i administratori Viber Zajednica su od sada u mogućnosti da pokrenu Anketu time što će pritisnuti ikonicu za Ankete (“Polls”) u meniju, koju će dobiti sa najnovijim ažuriranjem Viber aplikacije. Zatim bi trebalo da definišu anketno pitanje i u nastavku dodaju do 10 ponuđenih odgovora.

Svako ko se nalazi u četu će moći da glasa tako što će pritisnuti srce pored željenog odgovora iz prikazane ponude. Aktuelni rezultati Ankete će biti momentalno prikazani – svaki put kada sledeći učesnik četa izrazi svoj izbor, uživo.

Kada se Anketa postavi u grupnom četu, u kome znate učesnike, moći ćete da vidite ko je od vaših poznanika glasao za koju opciju, pritiskom na dugme za informacije, dok će glasanje u Viber-ovim Zajednicama – super-grupama sa do milijardu učesnika ostati tajno.

“Polls” se mogu koristiti za zabavu, ali i za biranje narednih tema razgovora, izbor poklona za prijatelje, mesta za izlazak ili bilo čega sličnog i o njima mogu nezavisno odlučivati svi uključeni u grupne četove.

Pokretanje Ankete je odličan način da navedete sagovornike da učestvuju u diskusijama i slobodno i javno izraze svoje mišljenje – kako bi se sve više ljudi podstaklo na učešće u razgovorima o različitim temama.

Mobilnisvet.rs/Mondo

Aplikacije Vesti

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prethodni članak
FaceTime bug koji omogućava Apple korisnicima da vas prisluškuju!
Sledeći članak
Apple izgubio u žalbenom postupku, kazna 440 miliona dolara!