ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ⭐ Najbolje cene ⭐ 100% original proizvodi ⭐ Sigurno plaćanje ⭐ Garancija 2 godine ⭐ Brza isporuka ⭐ 100% kvalitet
Shopping cart
0,00 RSD

U pripremi Samsung Galaxy M serija telefona

Samsung se sprema da lansira novu seriju telefona u nižem cenovnom rangu. Galaxy M serija biće prvo predstavljena u Indiji, a nakon toga će početi i globalna distribucija. Asim Varsi, senior potpredsednik Samsung India smartphone business-a, najavio je da će novi telefoni biti dostupni krajem januara kroz njihov sajt i preko Amazon India servisa  i da očekuje da će kompanija na ovaj način duplirati online prodaju u toj državi.

Samsung trenutno pokušava da vrati vodeću poziciju u Indiji, koje je drugo po veličini tržište telefona, odmah iza Kine. Trenutno se na prvom mestu nalazi Xiaomi, koji je na tu poziciju došao krajem 2017. godine. Xiaomi-jeva Redmi serija budžetskih telefona pretekla je Samsung-ove modele u istom cenovnom rangu. Analitičari smatraju da je korejski gigant dostigao vrhunac u smislu razvoja i prodajnog lanca u Indiji. Da bi prevazišao tu situaciju, Samsung u Noidi (predgrađu Nju Delhija)

Galaxy M serija sastojaće se iz tri modela, M10, M20 i M30, a najverovatnije će biti zasnovani na Exynos 7885 čipu, sa 4 GB RAM-a. Varsi je naglasio da je ova serija napravljena s ciljem da targetira indijske milenijalce, pa će i cena biti prilagođena toj ciljnoj grupi. Cena najjeftinijeg modela biće oko 140 USD.

Izvor:TechCrunch

Samsung Vesti

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prethodni članak
WhatsApp angažovao eksperte za rešavanje problema lažnih vesti
Sledeći članak
Huawei ima nove probleme