ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Tommy Hilfiger i Hugo Boss Android Wear 2.0 satovi nam stižu ove jeseni

Movado kompanija koja se bavi proizvodnjom satova, i koja je ujedno vlasnik licence za proizvodnju Tommy Hilfiger i Hugo Boss satova je upravo objavila da ulazi u partnerstvo sa kompanijom Google kako bi zajedno proizveli novu kolekciju smartwatch uređaja.

Nova serija smartwatch uređaja zvaće se Movado Connect i biće zvanično predstavljena na Baselworld 2017, internacionalnom sajmu proizvođača satova i nakita, koji počinje 23. marta.

Kolekcija će biti sačinjena od 5 smartwatch uređaja koji će raditi na platformi Android Wear 2.0, i biće pušteni u prodaju na jesen ove godine. Svih pet satova biće namenjeni muškoj populaciji i u početku će biti dostupni na tržištima Sjedinjenih država, Kanade, Kariba i Velike Britanije sa cenom koja će kretati od 495$.

Nije mnogo detalja saopšten vezano za Android Wear 2.0, ali je Movado otkrio da će satovi imati podršku za Android Pay.

Osim ovih informacija, Movado je saopštio da će i dva brenda čije licence za proizvodnju satova ima u svom vlasništvu, Tommy Hilfiger i Hugo Boss, će takođe u partnerstvu sa Google kompanijom početi proizvodnju smartwatch uređaja. Ovi uređaji bi trebalo da se pojave u prodaji tokom jeseni ove godine. U svakom slučaju, više informacija ćemo svakako dobiti u toku sajma Baselworld 2017.

Inače kompanija Movado je firma koja se bavi proizvodnjom satova. Firma je osnovana 1881. godine u La Chaux-de-Fonds u Švajcarskoj. Godine 1983. kompaniju kupuje Gedalio Grinberg i od tog trenutka se kompanija seli u Ameriku . Kompanija postoji preko 135 godina i od svog osnivanja se bavi proizvodnjom satova, a evo sada će se oprobati i u proizvodnji pametnih satova. Nadamo se da će se neki od ovih modela naći i na našem tržištu, jer moramo priznati da nam se sviđa kombinacija Movado – Google.

izvor: phonearena.com

Mobilnisvet.rs

Android Pametni satovi Smart Wear Vesti
Prethodni članak
Apple zaradi 80, Samsung 15, a svi ostali samo 5 odsto ukupnog profita smartfona
Sledeći članak
Instagram opet ima nešto novo!
test