ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Telefon ima karakteristike koje ima i Galaxy S8 a košta upola jeftinije?

Printskrin: Youtube/Tech Bee

Xiaomi kompanija predstavila je odličan smartphone sa veoma pristupačnom cenom. U pitanju je kineski proizvođač, koji vazi za tamošnji Apple i bez obzira na tešku godinu koju je imao, Xiaomi je opravdao poverenje mnogih korisnika uređaja pomenutog proizvođača.

GOVORIMO O XIAOMI MI 6 UREĐAJU KOJI JE KAKO PIŠE “MASHABLE” PAMETNI TELEFON KOJI IMA SVE ŠTO IMAJU I UREĐAJI VEĆIH PROIZVOĐAČA KAO ŠTO JE NA PRIMER SAMSUNG.

Karakteristike Xiaomi Mi 6

Kada su u pitanju karakteristike telefona  Xiaomi Mi 6 je uređaj koji ima najnoviji Snapdragon 835 procesor, dual kameru od 12MP. Zatim, tu su stereo zvučnici i baterija od 3.350 mAh. Radi se o vodootpornom telefonu čija je dijagonala ekrana 5,15 inča i ima 6 GB RAM i 64GB memorije.

Kamera je mnogima posebno privukla pažnju obzirom da je kineski proizviđač, kako bi omogućio 2x optički zum iskombinovao „telephoto“ i „wide-angle“ sočiva. Kamera na uređaju iPhone 7 Plus radi na sličan način.

NAVEDENE KARAKTERISTIKE UREĐAJA SU NAJBOLJE ŠTO SE TRENUTNO NA TRŽIŠTU NUDI,A MOGU I DA SE POREDE SA KARAKTERISTIKAMA KOJE IMA GALAXY S8.

Već smo pisali o Samsung Galaxy S8, taj članak možete pročitati OVDE

Foto: Xiaomi

Naravno, kada govorimo o dizajnu Galaxy S8 zbog svoje elegancije ide nešto ispred. Iako ima blago zakrivljenu staklenu pozadinu, Xiaomi Mi 6 ima velike okvire ispod i iznad ekrana.

Najveća razlika između Samsung Galaxy S8 i Xiaomi Mi 6 modela je naravno cena. Naime, cena Xiaomi Mi 6 će biti oko 363 $, što je skoro upola jeftinije u odnosu na druge flagship uređaje koji su predstavljeni ove godine.

Xiaomi predstavio pametne patike koje pokreće Intel

Mobilnisvet.rs

Proizvođači Vesti Xiaomi
Prethodni članak
Na Viber stižu dva poboljšanja: stikeri sa zvukom i drugačiji pregled videa  
Sledeći članak
Instagram od sada radi bez interneta
test