ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Šta možemo da očekujemo kada su novi iPhone uređaji u pitanju?

Foto:macrumors

Prema onome što je moglo da se čuje prošle godine Apple priprema tri nova iPhone uređaja. Dva će imati OLED ekrane kao iPhone-a X, a treći će biti i direktni naslednik aktuelnog modela, sa istom veličinom ekrana.

Snimak eksplozije baterije za iPhone

Za treći iPhone se navodi da će imati LCD ekran od 6,1 inča i trebalo bi da bude glavni model za 2018. godinu, i da će cena biti od 700 ili 800 dolara. Prema onome što je nedavno moglo da se čuje iz Tajvana, poznato je i o kom modelu ekrana se tačno radi, pa tvrde da je to proizvod kompanije Japan Display, koja je sredinom prošle godine najavila masovnu proizvodnju LCD displejeva sa odnosom ekrana 18:9, rezolucijom od 2160×1080, i jedva vidljivim okvirom ekrana.

Apple uputio izvinjenje zbog usporavanja starih iPhone modela

Spekuliše se i da bi novi iPhone modeli kada je okvir uređaja u pitanju nerđajući čelik mogli da zamene aluminijumom, što će dodatno doprineti tome da se prodaju po povoljnijim cenama, a korisnici bi mogli da očekuju i zadnju kameru sa jednim sočivom, i odsustvo senzora za prepoznavanje otiska prsta.

Ponuda iPhone X 64GB kod operatera – Mts, Vip i Telenor cene

Mobilnisvet.rs/GSMArena

Apple Proizvođači Vesti

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prethodni članak
Twitter odbacuje optužbe o praćenju privatnih poruka korisnika
Sledeći članak
Huawei P11 ipak neće biti predstavljen na sajmu u Barseloni!