ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Šta još karakteriše ZTE Blade G pored uravnoteženih performansi?

Kineska kompanija ZTE je plasirala na tržište model ZTE Blade G za sve one korisnike koji pre svega žele pametan telefon dobrog kvaliteta, sa user friendly operativnim iskustvom i naravno sa prihvatljivom cenom.

Ako pogledamo dizajn Blade G modela, videćemo da se ne izdvaja previše od drugih telefona ali postoje detalji koji ga čine posebnim kao što je mat zadnja maska.

KUĆIŠTE TELEFONA JE ČVRSTO I OTPORNO ČAK I AKO SE DESI DA SE NAĐETE U NEZGODNOJ SITUACIJI KAO ŠTO JE ISPADANJE TELEFONA, VELIKE SU ŠANSE DA ĆE TELEFON PROĆI BEZ OGREBOTINE. PRILAGOĐAVA SE DLANU I JEDNOSTAVAN JE ZA KORIŠĆENJE JEDNOM RUKOM.

Ekran je veličine 4.7” i osetljiv je na dodir. U pitanju je TFT tip ekrana što se danas smatra zastarelom tehnologijom ali je bez obzira na to neočekivano dobar prikaz teksta ili fotografija čak i pri jakoj sunčevoj svetlosti.

Kapacitet baterije kod ZTE Blade G je 2000 mAh i navodi se da je to dovoljno za 2 dana normalnog korišćenja a u nekim slučajevima čak i duže. Pod normalnim korišćenjem podrazumeva se da ste stalno povezani na internet bilo putem Wi-Fi mreža bilo putem mobilne mreže da povremeno surfujete, fotografišete i telefonirate. Ukoliko ne koristite telefon ovim intenzitetom, baterija može trajati i do 5 dana.

Na ovom modelu ZTE nalazi se Android operativni sistem 4.1. Ukoliko je telefon kupljen u okviru paketa neke od mobilnih mreža, može se desiti da već u sebi ima instalirane neke aplikacije. Korisnični interfejs je jednostavan i pregledan.

Uskoro očekujemo Huawei P10 i P10 Plus! Da li znate njihove cene?

U početku se za Blade G model navodilo kao mana što ima malu RAM memoriju od 512 MB ali to je sasvim dovoljno da ovom telefonu obezbedi normalan rad. Interna memorija na iznosi 4 GB od kojih je upotrebljivo 1.9 GB ali postoji mogućnost nadogradnje preko microSD kartice do 32 GB.

Zadnja kamera je rezolucije od 5 MP i pri dnevnom svetlu pravi odlične fotografije. Kada su fotografije nastale noću u pitanju, dešava se da budu mutne zbog ugrađenog blica koji je jak. ZTE Blade G sadrži i prednju kameru koja je VGA (0,31 MP) koja je dobra za video pozive i otključavanje putem prepoznavanja lica ali loša za selfije.

Što se nekih ostalih karakteristika tiče, ovaj telefon se putem USB-a povezuje na punjač i na računar. Ukoliko se povezujete na računar, podešeno je da se otvara instalacija ZTE-ovog softvera što se može isključiti ako vam ne odgovara. Telefon radi na 2G i 3G mrežama i podržava Wi-Fi i Bluetooth.

ZA ZTE BLADE G KORISNICI KAŽU DA SU ZA MALO NOVCA DOBILI DOBAR TELEFON, I AKO SE POSMATRA ODNOS CENA/KVALITET KUPCI SU TI KOJI PROFITIRAJU. DAKLE, ZA MALO NOVCA MOŽETE DOBITI TELEFON KOJI VREDI MNOGO VIŠE.

 

Mobilnisvet.rs

Recenzije Vesti
Prethodni članak
Zašto treba kupiti baš HTC One M9?
Sledeći članak
Zašto se odlučiti za Lumia 535?
test