ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Sony Xperia XZ Premium se pojavila na testu GeekBench

Uređaj Sony Xperia XZ Premium je neko testirao na GeekBench testu. Model je nosio oznaku G8141, a test je otkrio da uređaj ima 4GB RAM memorije i da ga pokreće Snapdragon 835 chipset. Uređaj koji je testiran radi na platformi Android Nougat 7.1.1. Uređaj je osvojio 1943 poena u single core i 5824 ponea u multi-core režimu.

Iako se radi o istom čišsetu kao kod SamsuNG Galaxy S8+ uređaja, brojke se malo razlikuju. Samsung Galaxy S8+ uređaj je osvojio malo više poena u multi-core režimu 6106, ali je sa druge strane u single core osvojio nešto manje 1915 poena.

Postoje dva razloga zašto bi cifre mogle da se razlikuju za isti čipset. Ili je Sony probao da podešavanjem brzine procesora dobije na uštedi baterije ili je razlika nastala zbog razlike u samom softveru telefona.

Kako god Sony XZ Premium je svakako osvoji više poena nego Xperia XZs. Osim toga ova razlika u poenima je beznačajna u današnje vreme ekstremno brzih procesora, posebno ako se na taj način poveća trajanje baterije.

Sony Xperia XZ Premium će se uskoro naći na tržištu u Evropi

Sony Xperia XZ Premium se očekuje na tržištu u junu mesecu a cena uređaja bi trebala da bude oko 750Eur.

 Mobilnisvet.rs

Proizvođači Sony Vesti
Prethodni članak
iPhone beleži pad u prodaji u prvom kvartalu 2017. godine
Sledeći članak
Nokia izbacila promotivni spot “May the 4th be with you…”!
test